«Ο Ουζουνίδης θέλει τους Γούτα και Χατζηισαΐα»
Ο Ουζουνίδης έχει υποδείξει τους δύο Έλληνες στόπερ για την ενίσχυση της άμυνας της Κραϊόβα.
Τελικά, παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει διένεξη με τον ιδιοκτήτη της Κραϊόβα, Μιχάι Ροτάρου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης συνεχίζει στο πόστο του.
Ο Έλληνας προπονητής καθορίζει τις ανάγκες του ρόστερ και σύμφωνα με τη ρουμανική ιστοσελίδα gsp.ro, έχει ζητήσει ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.
Οι δύο στόπερ που έχει υποδείξει είναι Έλληνες: ο Δημήτρης Χατζηισαΐας και ο Δημήτρης Γούτας.
Ο Χατζηισαΐας έχει συμβόλαιο με την τουρκική Ρίζεσπορ για άλλον ένα χρόνο, αλλά διαπραγματεύεται την αποδέσμευση του.
Ο Γούτας είχε υπογράψει στην ΑΕΚ, αλλά ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν τον συμπεριέλαβε στο πλάνο του και ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος.
Ο Ουζουνίδης θέλει τους δύο αμυντικούς στην Κραϊόβα, αλλά έχει ανταγωνιστές. Το ρουμάνικο ρεπορτάζ γράφει πως η Ανόρθωση και ο ΑΠΟΕΛ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Γούτα και τον Χατζηισαΐα.
- Σάκκαρη – Αντρέεβα 0-2: Ήττα και αποκλεισμός στο Australian Open
- Κακοκαιρία: Αναστέλλονται οι διανομές από eFood, Wolt και Box
- Δολοφονία στο Αγρίνιο: Στον ανακριτή ο δράστης – Τι θα πει στην απολογία του
- VITA: Το νέο τεύχος έρχεται αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- «Απελευθερώθηκε από τον πόνο»: Πέθανε ο Ρομπ Χιρστ, συνιδρυτής και ντράμερ των Midnight Oil
- Λαγκάρντ: Οι ΗΠΑ συμπεριφέρονται περίεργα ως σύμμαχοι – Η ΕΕ θα προσδιορίσει τη στάση της μετά την ομιλία Τραμπ
