
Βέλγιο: 8χρονος πνίγηκε σε λίμνη, ενώ η οικογένειά του έβλεπε αγώνα του Euro
Ανείπωτη τραγωδία στο Βέλγιο με τους πανηγυρισμούς για τη νίκη της πρεμιέρας στο Euro 2020 επί της Ρωσίας με 3-0 να μετατρέπονται σε δάκρυα
Ανείπωτη τραγωδία στο Βέλγιο με τους πανηγυρισμούς για τη νίκη της πρεμιέρας στο Euro 2020 επί της Ρωσίας με 3-0 να μετατρέπονται σε δάκρυα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ των βελγκικών ΜΜΕ, ένα οκτάχρονο, αγόρι που είχε πάει με την οικογένειά του και την αδερφή του, σε περιοχή της Ανατολικής Φλαμανδίας για να παρακολουθήσουν σε υπαίθριο χώρο κοντά σε λίμνη την αναμέτρηση σε γιγαντοοθόνη, διέφυγε της προσοχής τους και πνίγηκε.
Το παιδί ανασύρθηκε από τη λίμνη, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, αυτό δεν κατέστη δυνατό.
Όπως εκτιμούν οι αρχές, το αγόρι που έπαιζε με την 11χρονη αδερφή του και άλλα παιδιά, απομακρύνθηκε κάποια στιγμή κι έπεσε στη λίμνη, ενώ λόγω της φασαρίας στον χώρο κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό μέχρι που δυστυχώς ήταν αργά.
- Λάρισα: Πυροσβέστες έβγαλαν φίδι 1,5 μέτρου από μηχανή αυτοκινήτου
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ξεκινούν οι τελικοί «αιωνίων» στη Stoiximan GBL
- Καλομοίρα: Από ποια σοβαρή ασθένεια πάσχει ο γιος της
- Το πώς θέλει να είναι το κράτος και οι θεσμοί το 2030, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έχει δείξει όλα τα προηγούμενα χρόνια
- Αντσελότι: «Δεν βιαζόμαστε με τον Νεϊμάρ»
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Πού καταγράφονται τα σοβαρότερα μποτιλιαρίσματα



