Βερτόνχεν: Πάγωσα όταν έμαθα για τον Έρικσεν, τον αγαπώ, είναι φίλος μου
Ο Γιαν Βερτόνχεν μίλησε συγκινημένος για το σοκ που υπέστη στο άκουσμα της είδησης της κατάρρευσης του Κρίστιαν Έρικσεν και της σοβαρής περιπέτειας της υγείας του
Ο Γιαν Βερτόνχεν μετά την εύκολη νίκη του Βελγίου με 3-0 επί της Ρωσίας στην πρεμιέρα του Euro κλήθηκε να σχολιάσει την κατάρρευση του πρώην συμπαίκτη του στην Τότεναμ Κρίστιαν Έρικσεν και ήταν φανερά συγκινημένος.
Ο άλλοτε συμπαίκτης του δανού μέσου δεν έκρυψε το σοκ που υπέστη και αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια υγείας του Έρικσεν, λέγοντας ότι πάγωσε όταν το έμαθε και πως τον αγαπάει.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Πάγωσα όταν το έμαθα. Δεν έβλεπα το παιχνίδι, αλλά όταν βγήκα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου μου και είδα τον Τίλεμανς με ενημέρωσε. Σοκαρίστηκα! Γνωρίζω τον Κρίστιαν εδώ και περίπου δέκα χρόνια, τον αγαπώ και είμαι περήφανος να τον αποκαλώ φίλο μου. Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά ακόμη καλύτερος άνθρωπος και κάναμε παρέα οικογενειακώς. Είναι πολύ άσχημο αυτό που συνέβη. Ελπίζω να είναι καλά. Ευτυχώς στο δρόμο για το γήπεδο μάς ενημέρωσαν πως είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του» τόνισε ο βέλγος στόπερ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Τα «σενάρια» θέλουν Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κοιτάζουν με ενδιαφέρον τον τεχνικό της Βίλα, αλλά οι «χωριάτες» θεωρούν δεδομένη την παραμονή του Ισπανού
Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη του ΠΑΟΚ κατά κράτος και μετά τη νίκη της με 3-0, πήγε στο +8 από τους ασπρόμαυρους. – Κεντζιόρα (36′, αυτ.), Κοϊτά (74′) και Πινέδα (80′) τα γκολ της «Ένωσης».