Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νεότερη ενημέρωση για Έρικσεν: Σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Νεότερη ενημέρωση για Έρικσεν: Σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Η κατάσταση του Κρίστιαν Έρικσεν παραμένει σταθερή όπως αναφέρει νεότερη ενημέρωση, ενώ οι συμπαίκτες του δέχονται ψυχολογική υποστήριξη

Η ομοσπονδία της Δανίας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση του Κρίστιαν Έρικσεν και τα νέα είναι ευχάριστα σχετικά με την υγεία του 29χρονου μέσου.

Οι Δανοί γνωστοποίησαν πως η κατάσταση της υγείας του Έρικσεν είναι σταθερή και παραμένει στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ενώ επικοινώνησε και με τους συμπαίκτες του.

Επίσης, η ομοσπονδία των Δανών στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι οι συμπαίκτες του άτυχου μέσου της Ίντερ δέχονται ψυχολογική υποστήριξη για να διαχειριστούν το σοκ των χθεσινών γεγονότων μετά την κατάρρευση του 29χρονου μέσου, ενώ μεταξύ άλλων ευχαρίστησε απλό και επιφανή κόσμο για τα μηνύματά του, που είναι χιλιάδες για τον παίκτη.

Υπενθυμίζεται πως ο Έρικσεν στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης της Δανίας με τη Φινλανδία σωριάστηκε στο έδαφος, με το ιατρικό τιμ να μπαίνει αμέσως και τους συμπαίκτες του να δρουν γρήγορα, με πρώτο τον Κάιερ και να σώζουν τη ζωή του Δανού, ο οποίος αποχώρησε έπειτα από 15-20 λεπτά με φορείο και έχοντας τις αισθήσεις του από τον αγωνιστικό χώρο.

Η ενημέρωση της ομοσπονδίας της Δανίας αναφέρει: «Σήμερα το πρωί μιλήσαμε με τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος έστειλε τους χαιρετισμούς του στους συμπαίκτες του. Η κατάστασή του είναι σταθερή και συνεχίζει να νοσηλεύεται για περαιτέρω εξετάσεις. Η ομάδα και το σταφ της Εθνικής Δανίας έχει δεχτεί βοήθεια και θα συνεχίσει να έχει στο πλευρό της τέτοια βοήθεια μετά το χθεσινό περιστατικό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες για τις ευχές στον Κρίστιαν, από τους φιλάθλους, τους παίκτες, τις βασιλικές οικογένειες της Δανίας και της Αγγλίας, τις εθνικές ομοσπονδίες, τους συλλόγους και όχι μόνο. Ενθαρρύνουμε τον καθέναν να στείλει τα μηνύματά του στην ομοσπονδία της Δανίας, που θα φροντίσει να τα μεταφέρει στον Κρίστιαν και την οικογένειά του».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024