Maneskin: Έκλεψαν τη μελωδία του «Zitti e Buoni»;
Όλη η Ευρώπη μιλά για τους νικητές της Eurovision. Τι έχει συμβεί με το τραγούδι τους;
Μπορεί η φετινή Eurovision να αποτελεί παρελθόν, ωστόσο οι φανς του διαγωνισμού τραγουδιού συνεχίζουν να μιλούν για τους νικητές. Οι Maneskin κατάφεραν να μαγέψουν με την εμφάνισή τους και το «Zitti e Buoni» ανέβηκε στην κορυφή.
Όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω τους και το συγκρότημα γνωρίζει μια πρωτοφανή επιτυχία. Ωστόσο, μια ραδιοφωνική εκπομπή ενός Ολλανδικού σταθμού υποστηρίζει πως μια συγκεκριμένη μελωδία στο νικητήριο τραγούδι θυμίζει αυτήν του τραγουδιού «You Want It, You’ve Got It» των The Vendettas.
Οι παρουσιαστές της εκπομπής επικοινώνησαν με τον ιδρυτή των Vendettas, Joris Linssen, για να δουν αν είναι ενήμερος, με αυτόν να επιβεβαιώνει την ομοιότητα. Οι Maneskin για την ώρα δεν έχουν τοποθετηθεί επί του θέματος.
Ακούστε τα δύο τραγούδια και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:
- Η Χαμάς απορρίπτει τις εκκλήσεις για αφοπλισμό της αν δεν τηρήσει το Ισραήλ τις δεσμεύσεις του
- LIVE: Ίντερ – Ρόμα
- Λουτσέσκου: Αναχωρεί άμεσα για τη Ρουμανία λόγω της υγείας του πατέρα του
- Καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ελ Κααμπί (vid)
- Μάστιγα οι απάτες με θύματα ηλικιωμένους – Συγκλονιστικές μαρτυρίες
- Μπενίτεθ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ, μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές»
- Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Οκτώ άτομα έχασαν τον προσανατολισμό τους στο φαράγγι της Αγάλης στην Εύβοια
- Άνοιξε το σκορ η ΑΕΚ με Κοϊτά (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442