Ρωσία: Μαχητικό αναχαίτισε αμερικανικό αεροσκάφος στη Θάλασσα του Μπάρεντς
Οξύνεται η ένταση μεταξύ ΗΠΑ - Ρωσίας με επεισόδιο στη Θάλασσα του Μπάρεντς
Ρωσικό μαχητικό Su-27 απογειώθηκε προκειμένου να αναχαιτίσει αεροσκάφος των ΗΠΑ στη Θάλασσα του Μπάρεντς, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Ελέγχου του Ρωσικού υπουργείου Άμυνας, το μαχητικό Su-27 συνόδευσε το αμερικανικό στρατιωτικό αεροσκάφος μακριά από τα ρωσικά σύνορα.
Η Μόσχα έχει επανέλαβε ότι συχνές πτήσεις από αεροσκάφη των ΗΠΑ κοντά στα σύνορά της, ενέχουν τον κίνδυνο «ατυχήματος» και κλιμάκωσης της έντασης.
Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Ιούνη στη Γενεύη, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση κορυφής μεταξύ Μπάιντεν και Πούτιν, χωρίς να λείπουν δηλώσεις όξυνσης της αντιπαράθεσης εκατέρωθεν.
- Τσατραφύλλιας: Έρχονται καταιγίδες, λασποβροχές και… άνοδος της θερμοκρασίας
- Παίκτης του Παναθηναϊκού κι επίσημα ο Χάβι Ερνάντεθ
- Πολωνία: Πρόστιμο στον υπουργό Δικαιοσύνης – Δεν έδωσε προτεραιότητα σε πεζή
- Euroleague: Πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για το Final Four του ΟΑΚΑ – Οι τιμές
- Καραμπόλα στον Κηφισό: Ουρές χιλιομέτρων και καθυστερήσεις στους δρόμους της Αττικής
- Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας βιογραφικής ταινίας του Μάικλ Τζάκσον – Εξωραϊσμός ή απεικόνιση της πραγματικότητας;





