Τραγωδία στην Κοζάνη: Ηλικιωμένος αγρότης καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
Νεκρός ανασύρθηκε 88χρονος αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, αργά χθες Τετάρτη το βράδυ, στον Βελβεντό Κοζάνης.
Νεκρός ανασύρθηκε 88χρονος αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, αργά χθες Τετάρτη το βράδυ, στον Βελβεντό Κοζάνης.
Εκτελούσε εργασίες
Οπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 88χρονος εκτελούσε αγροτικές εργασίες με το τρακτέρ του σε αγρόκτημα κοντά στο φράγμα, στην ευρύτερη περιοχή του Βελβεντού, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες καταπλακώθηκε από το μηχάνημα.
Απεγκλωβίστηκε νεκρός
Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για το συμβάν γύρω στις 22.00 χθες Τετάρτη και δύναμη που αποτελείτο από 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα έσπευσε στην περιοχή.
Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον ηλικιωμένο αλλά όπως διαπιστώθηκε ήταν νεκρός.
Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένος άνδρας μετά από καταπλάκωση του από γεωργικό ελκυστήρα, στο δήμο Βελβεντού Κοζάνης. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 2, 2021
- «Ήταν ποιητικό» – Έρθα Κιτ, η τραγουδίστρια του «Santa Baby» πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων του 2008
- ΗΠΑ: Η οικογενειακή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του Τζο Μπάιντεν τραβά την προσοχή… για λάθος λόγο
- «Η Γιουβέντους πάει να πάρει τον Φρατέζι από την Ίντερ»
- Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Από τα Χριστούγεννα με βροχές στην «ψυχρή» και χιονισμένη Πρωτοχρονιά
- Σουηδία: Μία νεκρή και δύο τραυματίες μετά από επίθεση σε σπίτι στην Μπόντεν – Σκότωσε τον δράστη η Αστυνομία
- Γαλλία: Το 2025, η επιθυμία των Γάλλων να εγκαταλείψουν τη χώρα έφτασε σε υψηλό όλων των εποχών
