Με τον πιο τραγικό τρόπο κόπηκε το νήμα της ζωής ενός 17χρονου, στο Ρέθυμνο της Κρήτης.
Ο έφηβος οδηγούσε τρακτέρ, το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και να επέλθει ο θάνατός του, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.
Το τραγικό συμβάν συνέβη νωρίς το πρωί της Παρασκευής, σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή Παράδεισος προς Ρουσοσπίτι στο νομό Ρεθύμνου.
Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής με έξι άνδρες για τον απεγκλωβισμό του 17χρονου.
Παράλληλα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μαζί με γιατρό βρέθηκε στο σημείο.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, η επιχείρηση απεγκλωβισμού είναι δύσκολη και είναι ακόμη σε εξέλιξη καθώς το άψυχο σώμα του νεαρού βρίσκεται κάτω απο το τρακτέρ.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).