Βόμβα: «Η UEFA αποβάλλει τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Γιουβέντους από το Champions League»
Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «La Reppublica» η UEFA θα αποβάλει τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους από το Champions League, λόγω της επιμόνη τους στο εγχείρημα της European Super League.
Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους ήταν οι πρωτεργάτες της δημιουργίας της European Super League. Οι τρεις κολοσσοί του παγκοσμίου ποδοσφαίρου επιμένουν σε αυτό το εγχείρημα και από ότι φαίνεται θα το πληρώσουν ακριβά, καθώς σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «La Reppublica» η UEFA σχεδιάζει την αποβολή τους από το Champions League.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να πάρει την τελική της απόφαση για το μέλλον των τριών ομάδων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Με τους συλλόγους σε περίπτωση που η UEFA τους τιμωρήσει να είναι σίγουρο να να προσφύγουν στο CAS(Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο), έτσι ώστε να εκδικαστεί εκεί η υπόθεση.
Πάντως αξίζει να αναφερθεί ότι ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, σε δηλώσεις του το προηγούμενο χρονικό διάστημα εξέφρασε την πεποίθηση ότι τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης θα αποβληθούν τελικά από το Champions League.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.