Μυρτώ Αλικάκη: «Με όσα έχω δει στη δουλειά νιώθω σαν λοκατζής»
Τι είπε η δημοφιλής ηθοποιός για την εμπειρία της στον χώρο του θεάματος.
Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε για την πολύχρονη εμπειρία της σε θέατρο και τηλεόραση, για το επιτυχημένο σίριαλ «Σιωπηλός δρόμος» και την επερχόμενη θεατρική παράσταση «Οθέλλος».
Η γνωστή ηθοποιός είπε στο Τύπος TV και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου: «’Έχω κάνει πολλά χρόνια τηλεόραση, μετά από όλα όσα έχω δει στη δουλειά, θεωρώ τον εαυτό μου λοκατζή».
Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το μέλλον είπε: «Ναι, αισιοδοξώ και νιώθω ανακούφιση. Ήδη έχουμε αρχίσει να επιστρέφουμε στην κανονικότητα μας μετά την πανδημία και γενικά θεωρώ ότι αυτό θα αρχίσει να φτιάχνει».
Πως είδατε τη μυθοπλασία φέτος; Ξεχωρίσατε κάτι;
Στροφή, επιστροφή στη μυθοπλασία, όπως και να το θέσουμε, είμαι ευτυχής. Ο κόσμος το θέλει αυτό το πράγμα.
Είμαι υπέρμαχος της μυθοπλασίας, ποτέ δεν υπήρξα ο άνθρωπος που θα δει ριάλιτι και σόου. Ήταν κρίμα τόσος κόσμος να μείνει στην απ’ έξω. Οπότε από όποια οπτική κι αν το δεις, η προσπάθεια που γίνεται με χαροποιεί.
- Τολμηρή ληστεία στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας: Σπάνιες γκραβούρες Ματίς και Πορτινάρι στα χέρια ενόπλων
- Η Φιορεντίνα με «διαβατήριο για τη Serie B»
- Ακίνητα: Έρχεται μίνι ΕΝΦΙΑ μέσω δημοτικού τέλους – Τι αναφέρει η ΠΟΜΙΔΑ
- Όταν ο ΛεΜπρόν έμεινε κάτω από τους 10 πόντους…
- Χριστούγεννα στα μπλόκα υπόσχονται οι αγρότες – Κλιμακώνουν τον αγώνα και αυξάνουν την πίεση στην κυβέρνηση
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος Β’)




