
Υπόμνημα Χρυσοχοϊδη στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα
Ο υπουργός παρέδωσε φάκελο με υπόμνημα της αστυνομίας καθώς και στοιχεία για τη διαχρονική εξέλιξη και διάρθρωση του οργανωμένου εγκλήματος στην Ελλάδα.
Υπόμνημα με μελέτη και στοιχεία για το οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα παρέδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Συνοδευόμενος από τον τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Υποστράτηγο Π. Τζεφέρη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κύριο Β. Πλιώτα.
Κατά τη συνάντηση, που είχε ως αντικείμενο το οργανωμένο έγκλημα, ο υπουργός παρέδωσε φάκελο με υπόμνημα της αστυνομίας καθώς και στοιχεία για τη διαχρονική εξέλιξη και διάρθρωση του οργανωμένου εγκλήματος στην Ελλάδα.
- Τα πλεονεκτήματα μίας ασύρματης σκούπας νέας γενιάς που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινή φροντίδα του χώρου μας
- Σαμπρίνα Κάρπεντερ: «Φοβάμαι για τη ζωή μου» – Ο εμμονικός stalker, τα ασφαλιστικά μέτρα και ο τρόμος
- «Νταντάδες της Γειτονιάς»: Οι νέοι δικαιούχοι – Πώς θα κάνετε αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (4/6): Δράση με Σουηδία – Ελλάδα και φιλικά ματς ενόψει Μουντιάλ
- Γιώργος Μαζωνάκης: Απαντά για τα σημάδια στο πρόσωπο του
- Κάποιος να θυμίσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη την ιστορία του Νίξον



