Κούβα: Αλλοι 10 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο από την Covid 19
Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας στην Κούβα έχει φθάσει τους 814 νεκρούς επί συνόλου 125.511 μολύνσεων.
Το υπουργείο Υγείας της Κούβας ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 1.057 κρούσματα του SARS-CoV-2, ενώ 10 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν.
Εκστρατεία ανοσοποίησης
Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας έφθασε ως εδώ τους 814 νεκρούς επί συνόλου 125.511 μολύνσεων, κατά την ίδια πηγή.
Η πρωτεύουσα Αβάνα παραμένει επίκεντρο της πανδημίας, με 558 κρούσματα σε 24 ώρες και τον δείκτη επίπτωσης, παρότι μειώθηκε στα 442,8 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους, να είναι ο υψηλότερος στη χώρα της Καραϊβικής.
Από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, το υπουργείο Υγείας διεξάγει εκστρατεία μαζικής ανοσοποίησης στην πρωτεύουσα με τα δύο πιο προχωρημένα υποψήφια εμβόλια που αναπτύχθηκαν εγχωρίως.
Πηγή: ΑΠΕ
- Μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο Μεσολόγγι για την επέτειο των 200 χρόνων από την ηρωική Έξοδο
- Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με τον Αντίνο
- ΝΔ: Το ΠΑΣΟΚ μάς κατηγορεί για τη Mercosur ενώ οι Σοσιαλιστές το ψήφισαν
- Πάνω από τα όρια τα αιωρούμενα σωματίδια στη Λάρισα σύμφωνα με την Περιφέρεια
- Τι ήταν τα Τέμπη τελικά;
- Γροιλανδία: Ομάδα Αμερικανών κοινοβουλευτικών και από τα δύο κόμματα στη Δανία – Ενάντια στα σχέδια Τραμπ






