Σία Κοσιώνη: Ατάκα με νόημα μετά τον εμβολιασμό της
Το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κοροναϊού έκανε σήμερα το πρωί η Σία Κοσιώνη, τρολάροντας παράλληλα τις καταγγελίες της Έλενας Ακρίτα για fake εμβολιασμό του δημάρχου Αθηναίων και συζύγου της, Κώστα Μπακογιάννη.
Το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κοροναϊού έκανε το πρωί της Δευτέρας η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη.
Η Σία Κοσιώνη, κεφάτη και φορώντας λευκό πουκάμισο και ένα μπλε φουλάρι, φωτογραφήθηκε μαζί με τη νοσηλεύτρια, κάνοντας το σήμα της νίκης μετά τον εμβολιασμό της.
Μάλιστα, αστειεύτηκε και για τα fake news που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο το τελευταίο 24ωρο, τα οποία ανέφεραν πως ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε το εμβόλιο με… το καπάκι στη σύριγγα.
«Στα… καπάκια κι εγώ! Άλλη μια Astrazenecan στην παρέα!», έγραψε σε ανάρτησή της στα social media.
Δείτε την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη:
Ο εμβολιασμός του Κώστα Μπακογιάννη και τα fake news
Υπενθυμίζεται ότι δύο ημέρες πριν, έκανε το εμβόλιο AstraΖeneca ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης. Ωστόσο, στο διαδίκτυο αναπαρήχθησαν ψευδείς ειδήσεις ότι δεν έκανε στην πραγματικότητα το εμβόλιο επειδή ήταν ακόμα… το καπάκι στη σύριγγα και επειδή η νοσοκόμα δεν φορούσε γάντια.
Ανάμεσα σε αυτούς που αναπαρήγαγαν τα fake news για τον Δήμαρχο Αθηναίων ήταν και η Έλενα Ακρίτα, γεγονός που προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο.
Tελικά αποδείχθηκε ότι δεν επρόκειτο για το καπάκι, αλλά για την πλαστική βάση της σύριγγας. Παράλληλα, γιατροί εξήγησαν ότι οι νοσηλευτές δεν χρειάζεται να φοράνε γάντια – δεν είναι πρακτικό κιόλας, γιατί θα πρέπει να τα αλλάζουν συνέχεια – εφόσον απολυμαίνουν τα χέρια τους πριν από κάθε εμβολιασμό.
- Φάμελλος: Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα βρεις ένα σκάνδαλο της ΝΔ – Η διαφθορά θα παταχθεί μόνο αν παραιτηθούν
- Όταν η ίδια η ΕΠΟ υποβαθμίζει τους διεθνείς διαιτητές
- Εξελίξεις στη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα – Διώξεις στη σύντροφο και σε φίλο του ανιψιού
- Ζάκυνθος: Τι απαντά η παιδίατρος του νοσοκομείου για το βρέφος με τη μηνιγγίτιδα – «Είναι δύσκολο» λέει η μητέρα του
- Τέμπη: Συνδρομή από το εξωτερικό για τις εκταφές προανήγγειλε ο Γ. Φλωρίδης – Τα βήματα που θα απαιτηθούν
- Μεξικό: Αυτή είναι η γυναίκα που «κάρφωσε» τον «Ελ Μέντσο» [βίντεο]
