
Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση για το τελευταίο καλάθι
Ο Παναθηναϊκός μετά το τέλος του πρώτου τελικού της Α1 Γυναικών απέναντι στον Ολυμπιακό κατέθεσε ένσταση για τον τρόπο που οι διαιτητές δεν μέτρησαν το τελευταίο καλάθι της Ριντ
Ένσταση από τον Παναθηναϊκό μετά τη λήξη του πρώτου τελικού της Α1 Γυναικών κόντρα στον Ολυμπιακό.
Οι «πράσινες» ηττήθηκαν από την ομάδα του Γιώργου Παντελάκη (72-70) σε ένα παιχνίδι… θρίλερ που κρίθηκε στο φινάλε. Η Τσάστιτι Ριντ με τη λήξη πέτυχε ένα καλάθι, το οποίο κρίθηκε ως εκπρόθεσμο και έτσι η ομάδα της υπέστη την ήττα.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης το «τριφύλλι» κατέθεσε ένσταση για τον τρόπο με τον οποίο οι διαιτητές (Τσαρούχα – Ανδρικόπουλος – Καλδίρης) πήραν την οριστική τους απόφαση. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θεωρούν πως δεν έπρεπε να κοιτάξουν το Instant Replay από τη διαδικτυακή μετάδοση του αγώνα, καθώς δεν προβλέπεται από τον κανονισμό.
Υπενθυμίζεται πως ένσταση κατέθεσε και ο Ολυμπιακός, πριν από την έναρξη του παιχνιδιού λόγω της συμμετοχής της Όλγας Χατζηνικολάου.
- Πότε αρχίζει το εορταστικό ωράριο για το Πάσχα
- Ποιοι σώζουν την… «τιμή» του χρυσού που κατρακυλάει
- «Νόμιμοι στόχοι» τα ισραηλινά και αμερικανικά πανεπιστήμια για το Ιράν
- ΗΠΑ και Ιράν καταδικάζουν την επίθεση στην οικία Μπαρζανί στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- O Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολουθεί νέο τεθωρακισμένο και τεστ για κινητήρα στερεού καυσίμου για πυραύλους
- Κούβα: Δύο ιστιοφόρα που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια έφτασαν στην Αβάνα




