Ολυμπιακός: Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Σωκράτη
Για θλάση πρώτου βαθμού κάνει λόγο η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.
Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον τραυματισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ο οποίος αποχώρησε στο όγδοο μόλις λεπτό του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ λόγω προβλήματος.
Η πρώτη εκτίμηση από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού κάνει λόγο για θλάση πρώτου βαθμού κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα ο έμπειρος αμυντικός θα χάσει τον τελικό του Κυπέλλου που είναι προγραμματισμένος στις 22 Μάϊου.
Πολύ σημαντικό πρόβλημα λοιπόν για τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του τελικού με τον Πορτογάλο τεχνικό να καλείται πλέον να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του με τα νέα δεδομένα.
- Βολιβία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από έντονες πλημμύρες
- Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη της επίθεσης στο πανεπιστήμιο Μπράουν
- Συμφωνία ανάμεσα σε ΗΠΑ και Μεξικό για το νερό του Ρίο Γκράντε
- Αναγκαστική προσγείωση για Boeing 777 στην Ουάσινγκτον – Γνωστό το πρόβλημα με το κάλυμμα του κινητήρα
- Το Πανεπιστήμιο Μπράουν επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο ατόμων – Οκτώ σε κρίσιμη κατάσταση [βίντεο]
- Γερμανία: Πέντε συλλήψεις για φερόμενη προετοιμασία επίθεσης σε Χριστουγεννιάτικη αγορά

