Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι θα γίνει με τον Άγγελο και τη Σοφούλα
Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.
Ολοκληρώνεται σιγά σιγά ο δεύτερος κύκλος της σειράς εποχής του ANT1 «Άγριες Μέλισσες». Κάποιοι ήρωες στο φινάλε θα βρουν τον δρόμο τους ενώ κάποιοι άλλοι θα φύγουν από τη ζωή ολοκληρώνοντας τον κύκλο τους στο Διαφάνι.
Δύο εξ αυτών είναι η Σοφούλα και ο Άγγελος. Η ιστορία μεταξύ τους δεν έχει ολοκληρωθεί και στα επόμενα επεισόδια θα υπάρξουν εξελίξεις.
Στα προηγούμενα είδαμε την κόρη του Τόλια να παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει το μοναστήρι, κάτι που γέμισε με χαρά την οικογένειά της καθώς ελπίζουν έχει ξεπεράσει οριστικά την δραματική ιστορία με τον Μάνο Βόσκαρη. Η Σοφούλα αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της, να τα αφήσει όλα πίσω της, να είναι και πάλι χαρούμενη.
Στα επόμενα επεισόδια, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σήμερα στο «Πρωινό», θα δούμε επανασύνδεση του Άγγελου με την Σοφούλα, καθώς ο έρωτας αυτός θα ξαναγεννηθεί. Θα δούμε και μια πρόταση γάμου – έκπληξη που θα γίνει ανοιχτά σε όλη την πλατεία του χωριού. Όλοι χαίρονται με το γεγονός αυτό. Ωστόσο, μένει άγνωστο αν όντως θα υπάρξει γάμος.
- «Ανίκανοι για δράση οι ηγέτες της ΕΕ παρά τους πολέμους τόσο κοντά στην πατρίδα τους»
- Αφθώδης πυρετός: Αυστηρά μέτρα απολύμανσης στο λιμάνι και το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης για τον αφθώδη πυρετό
- Σε εξέλιξη κρίσιμη συνάντηση Χαρίτση – Σακελλαρίδη για το μέλλον της Νέας Αριστεράς
- Καύσιμα: Ποιοι Ευρωπαίοι μειώνουν τους φόρους – Ανάχωμα στην ενεργειακή κρίση
- Η Uber παραγγέλνει χιλιάδες ρομποτικά ταξί
- Το απίθανο κορεό της Μπέτις κόντρα στον Παναθηναϊκό και η… ναυμαχία της Ναυπάκτου (vid)




