Πέλλα: Πέθανε 68χρονη μία μέρα μετά το εμβόλιο της Pfizer -Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας στο in.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr η γυναίκα αφού έκανε τη δόση παρέμεινε για 15 λεπτά στο Κέντρο Υγείας χωρίς να παρουσιάσει κάποια παρενέργεια και στη συνέχεια πήγε σπίτι της.
Τη ζωή της έχασε μία 68χρονη γυναίκα στη Πέλλα μόλις μία ημέρα μετά τη δεύτερη δόση από το εμβόλιο της Pfizer.
Η άτυχη γυναίκα έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 14 Απριλίου, ενώ η δεύτερη ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Μαΐου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr η γυναίκα αφού έκανε τη δόση παρέμεινε για 15 λεπτά στο Κέντρο Υγείας χωρίς να παρουσιάσει κάποια παρενέργεια και στη συνέχεια πήγε σπίτι της.
Ωστόσο, όπως αναφέρει η οικογένειά της, η 68χρονη ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία το βράδυ της ίδιας μέρας παρουσιάζοντας παράλυση στα κάτω άκρα, εμετούς και ζαλάδες με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της περιοχής για να υποβληθεί στις εξετάσεις.
Αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις μετά από τρεις ώρες η 68χρονη παρουσίασε σχετικά βελτιωμένη κλινική εικόνα με αποτέλεσμα να πάρει εξιτήριο.
Σύμφωνα με την οικογένειά της η γυναίκα δεν είχε υποκείμενα νοσήματα
Δυστυχώς όμως την επόμενη ημέρα, η γυναίκα ανέβασε πυρετό και παρουσίασε ξανά τα ίδια συμπτώματα με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της πριν καν φτάσει στο νοσοκομείο.
Η 68χρονη οδηγήθηκε στη ΜΕΘ και μετά από λίγο εξέπνευσε.
Όπως αναφέρει στο in.gr ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης, από το ιατρικό ιστορικό της 68χρονης δεν φαίνεται να προκύπτει κάποιο πρόβλημα υγείας, ούτε είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.
«Έχουμε καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινων πράξεων με οποιονδήποτε τρόπο», ανέφερε ο κ. Αντώνης Ξυλουργίδης.
Δικηγόρος οικογένειας: Θέλουμε απλά να μάθουμε τι συνέβη
Ο δικηγόρος τόνισε πως η οικογένεια είναι σε κατάσταση επιφυλακής και περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης από την νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει την Τρίτη .
«Η οικογένεια της 68χρονης είναι υπέρ των εμβολιασμών. Η 68χρονη εμβολιάστηκε για να προστατευθεί και να προστατέψει τους γύρω της. Θέλουμε απλά να δούμε τις πραγματικά συνέβη και έφυγε από την ζωή, χωρίς να έχουμε επιλέξει τη λάθος κατεύθυνση», κατέληξε.
- Το Μπανγκλαντές υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την απόκτηση Eurofighter από την Ιταλία
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)


























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442