Κιμ Γιονγκ Ουν: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την «εξαφανισμένη» σύζυγό του
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι όλοι οι παριστάμενοι φορούν μάσκες, εκτός από τον Κιμ Γιονγκ Ουν και τη σύζυγό του.
Σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε την Πέμπτη ο Κιμ Γιονγκ Ουν μετά της… «εξαφανισμένης» συζύγου του, η οποία τον συνόδευε σε θεατρική παράσταση στην Πιονγκγιάνγκ.
Σύμφωνα με το nknews.org, η Ρι Σολ Γιου εμφανίστηκε για τρίτη φορά μέσα στο έτος, σε παράσταση η οποία προέτρεπε τις γυναίκες να είναι πιστές σύζυγοι και κόρες στο Κόμμα των Εργατών και στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.
Στην εκδήλωση ο Κιμ απευθυνόμενος στις γυναίκες των στρατιωτικών τις κάλεσε να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους «ως αιώνιες μαγείρισσες για την επανάσταση και αληθινές κόρες του κόμματος».
Η Ρι Σολ Γιου, που παντρεύτηκε τον Κιμ το 2009 και έχει αποκτήσει μαζί του τρία παιδιά, εμφανίστηκε στο πλάι του στο κατάμεστο θέατρο Mansudae Art Theatre, ανάμεσα σε ανώτατους αξιωματούχους του καθεστώτος και πολλούς στρατιωτικούς.
Όλοι με μάσκες εκτός από τον Κιμ και τη σύζυγό του
Εντύπωση μάλιστα προκαλεί το γεγονός ότι όλοι οι παριστάμενοι φορούν μάσκες, εκτός από την ίδια και τον Κιμ Γιονγκ Ουν.
Η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς για περισσότερο από ένα έτος, από τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021, όταν εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση για τον Κιμ Γιονγκ Ιλ, πατέρα του σημερινού ηγέτη.
Στη συνέχεια πραγματοποίησε άλλη μία δημόσια έξοδο τον περασμένο Απρίλιο σε εκδήλωση αφιερωμένη στον ιδρυτή του καθεστώτος Κιμ Ιλ Σουνγκ.
- Επιστράτευση: Τι ισχύει στην Ελλάδα και πότε έγινε η τελευταία
- Τρόμος σε τουρνουά τένις στα ΗΑΕ: Παίκτες φεύγουν τρέχοντας το κορτ μετά από επίθεση drones (vid)
- Ιράν: Οι βομβαρδισμοί προκαλούν τρόμο στην Τεχεράνη, αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις για διαδηλώσεις κατά του καθεστώτος
- «Νεκρός ο Κουέιντιν Ταραντίνο από πυρά του Ιράν στο Ισραήλ» – Ένα fact check
- H COSMOTE TELEKOM Χρυσός Χορηγός των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ μέχρι το 2030
- Ερντογάν: Επιδεινώνεται η αστάθεια στην περιοχή, η Τουρκία συνεχίζει αποφασιστικά για την ειρήνη


