Ένα αστείο ευτράπελο σημειώθηκε κατά την ομαδική δοκιμασία της Πέμπτης στο MasterChef.
Λίγο πριν να ξεκινήσει η δοκιμασία για τα τρία διαφορετικά πιάτα, ο Σωτήρης Κοντιζάς κρατώντας μία καραμούζα θα έδινε το «σύνθημα» για να ξεκινήσουν οι ομάδες να μεγειρεύουν.
Όμως δεν κατάφερε να πατήσει την κόρνα με την πρώτη και όπως ήταν αναμενόμενο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον τρόλαρε.
«Δεν έχει πάει γήπεδο ποτέ ο άνθρωπος» του είπε χαρακτηριστικά ο «θείος Λεό» και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.
Η ομαδική δοκιμασία
Ο Αλέξανδρος Συνοδινός ήταν νικητής στο Τεστ Δημιουργικότητας κι είχε στα χέρια του πλεονεκτήματα.
Έτσι, για την μπλε ομάδα επέλεξε την Μαρίνα Ντεμολλάι, τον Παναγιώτη Τζαμαλή (αρχηγός) και τον Γιάννη Αυλωνίτη, για την κόκκινη ο ίδιος (αρχηγός), η Μαργαρίτα Νικολαϊδη κι ο Τζιοβάνι Σκαράτζι και για την κίτρινη έμειναν ο Νίκος Σκορδάκης, ο Παύλος Χάππιλος (αρχηγός) κι ο Διονύσης Σαρακίνης.
Η κόκκινη ομάδα κράτησε το κόκκινο πιάτο με κυρίως πιάτο τον τόνο, η κίτρινη πήρε το μαύρο με μύδια και η μπλε το άσπρο με καλαμάρια.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.