Στο γράμμα που άφησε στους συμπαίκτες της, η Ανούς κατα την αποχώρηση της, έδειξε την συμπάθειά της στον Διονύση, αλλά και τον Παύλο, ενώ έριξε ένα καρφί προς την Μαρίνα. «Μαρίνα όσο και να προσπαθείς να το παίξεις καλή δεν γίνεται γιατί η μάσκα σου έπεσε πιο πριν» έγραψε η Ανούς, με την Μαρίνα να θυμώνει για την αναφορά του ονόματός της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρίνα ρώτησε τον Νίκο Σκορδάκη αν είναι καλά. «Γιατί όταν ένας άνθρωπος δεν θέλει να μιλάει πρέπει να έχει κάτι και ρωτάτε συνέχεια “τι έχεις; τι έχεις;”. Μου θυμίζεις την Κωνσταντίνα» της απάντησε η Μαργαρίτα. «Εγώ δεν σε έβρισα» είπε η παίκτρια του MasterChef , παρά το γεγονός πως ήταν κολλητή με την Κωνσταντίνα. «Καλά φίλη της δεν είναι, τι εννοεί; Δικιά σου φίλη ήταν και λες ότι “με προσβάλλεις τώρα με αυτό που λες;”» σχολίασε αργότερα στην κάμερα η Μαργαρίτα. Η Μαρίνα εξήγησε πως δεν της αρέσουν οι συγκρίσεις, με την συμπαίκτριά της να απαντά: «Δεν σε σύγκρινα, δεν συγκρίνεται»!

Η Μαρίνα σχολίασε το γράμμα της Ανούς λέγοντας: «Στα γράμματα που έχουν διαβαστεί, στις περισσότερες φορές δεν έχω σχολιαστεί, δεν έχω αναφερθεί. Δεν με ενόχλησε τόσο όσο ότι αναφέρθηκε στο πρόσωπό μου με αυτό τον τρόπο. Γιατί ούτε παρέα κάναμε, ούτε ξέρει ποια είμαι, ούτε με ξέρει προσωπικά, ούτε της έχω κάνει κάτι και αυτό με ενόχλησε πολύ περισσότερο από όλα. Κι αν εγώ όντως είμαι τόσο κακιά και ψεύτρα και φοράω μάσκα, εσένα ποιο είναι το πρόβλημά σου αυτή τη στιγμή, αφού έχεις αποχωρήσει».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο