Θρίλερ με τον θάνατο 53χρονου στην Κοζάνη – Κάλεσαν το ΕΚΑΒ και είπαν πως λιποθύμησε, ενώ είχε μαχαιρωθεί
Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα Κοζάνης
Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται, όπως όλα δείχνουν, ο θάνατος του 53χρονου στην Κοζάνη.
Δράστης φέρεται να είναι ένας 51χρονος, κάτοικος Κοζάνης, με καταγωγή από το Βελβεντό. Από το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία σε βάρος του 51χρονου, ενώ κατηγορίες για συνέργεια αντιμετωπίζει και μια 48χρονη που φέρεται να βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του συμβάντος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας kozan.gr, το τραύμα στο θώρακα του θύματος φέρεται να έγινε με μαχαίρι. Ο 51χρονος που συνελήφθη και κρατείται, μέχρι κι αυτή την ώρα, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, δεν έχει αποδεχθεί τις κατηγορίες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kozanlife.gr, εντός του διαμερίσματος της οδού Φον Καραγιάννη εντοπίστηκε ένα μαχαίρι και έχει μεταφερθεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για το όπλο του εγκλήματος.
Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα Κοζάνης.
Το χρονικό
Ο 53χρονος, κάτοικος Κρόκου Κοζάνης, μεταφέρθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Πέμπτης στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές, ο 53χρονος μετέβη σε ένα φιλικό σπίτι στην Κοζάνη. Κάποια στιγμή, τα δύο άτομα που ήταν μαζί του στο σπίτι – ένας άνδρας και μια γυναίκα – κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ενημέρωσαν πως ο 53χρονος λιποθύμησε και έδειχνε να έχει απώλεια συνείδησης.
Το ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον 53χρονο στο Τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου, όπου οι γιατροί, πραγματοποίησαν προσπάθειες ανάνηψης, όμως δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.
- Νότια Αφρική: Δολοφονείται μάρτυρας για εγκλήματα του δικαστικού συστήματος
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
