Χανιά: Σκουπιδότοπος μετά από κορονοπάρτι στο Ενετικό Λιμάνι
Σε συγκεκριμένο ειδικά σημείο στο Ενετικό λιμάνι, στα όρια της Πύλης της Άμμου αλλά και του Κουμ Καπί, στήνονται "άτυπα" κορονοπάρτι, αφού δεκάδες άνθρωποι συγχρωτίζονται και διασκεδάζουν
Με την ανατολή του ηλίου, Μεγάλο Σάββατο, αντικρύζει κανείς μία άσχημη εικόνα στο Ενετικό λιμάνι Χανίων. Μια εικόνα που σίγουρα δεν «διαφημίζει» τη συμπεριφόρα εκείνων που άφησαν το «στίγμα» τους στο σημείο με αυτόν τον αποκρουστικό τρόπο.
Σύμφωνα με το flashnews.gr, πολίτες, κάθε βράδυ, σε συγκεκριμένο ειδικά σημείο στο Ενετικό λιμάνι, στα όρια της Πύλης της Άμμου αλλά και του Κουμ Καπί, στήνονται «άτυπα» κορονοπάρτι, αφού δεκάδες άνθρωποι συγχρωτίζονται και διασκεδάζουν.
Κυρίως όμως αυτοί που τόσο ανεύθυνα συμμετέχουν στα «ανεπίσημα» κορονοπάρτι, καθώς δεν αντιλαμβάνονται τις καταστάσεις, δεν διαθέτουν καν τον «πολιτισμό» να μαζέψουν τα σκουπίδια τους και να μην υπάρχει, την επόμενη μέρα, αυτή η εικόνα ντροπής στο λιμάνι.
Φωτό από flashnews.gr
- Τουλάχιστον 100 νεκροί σε Κένυα και Τανζανία εξαιτίας κατολισθήσεων
- «Τα μάτια του είναι λίγο τρελά» – Η Μελάνια, η Μπριζίτ και το ρομπότ που το έλεγαν «Σχήμα 3»
- Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Η κάμερα του δύτη κατέγραψε το μαρτυρικό του τέλος – «Προσπάθησε για 40 λεπτά»
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά στα Μάλγαρα – Κλειστή η εθνική οδός λόγω του πυκνού καπνού
- Στην Μαγιόρκα η Σβίατεκ για προπονήσεις με τον Ναδάλ!
- Λεωφορείο έπεσε σε ποτάμι στο Μπαγκλαντές – Τουλάχιστον 23 νεκροί – Σοκαριστικά πλάνα (βίντεο)