Κέρκυρα: Παράνομο γηροκομείο – Σε κακή κατάσταση πέντε ηλικιωμένοι
Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία ότι σε μέρος της Κέρκυρας λειτουργούσε οίκος ευγηρίας χωρίς άδεια.
Μία καταγγελία για παράνομο γηροκομείο εξετάζει τις τελευταίες ώρες η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας.
Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία ότι σε μέρος της Κέρκυρας λειτουργούσε οίκος ευγηρίας χωρίς άδεια. Συγκεκριμένα, σε σπίτι φιλοξενούνταν 5 ηλικιωμένοι. Προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση 2 ημεδαποί 85 ετών και 60 χρονών (πατέρας και κόρη) οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες του σπιτιού.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του CorfuTvNews, δεν υπάρχει άδεια οκίου ευγηρίας, με τους ιδιοκτήτες να ισχυρίζονται ότι οι 5 ηλικιωμένοι είναι μακρινοί συγγενείς τους.
Με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο οι 5 ηλικιωμένοι για ιατρικές εξετάσεις, καθώς η κλινική τους εικόνα δεν είναι καλή.
Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης.
- Ιράν: Ο Μακρόν ζητά από Τραμπ και αλ Θάνι moratorium στα πλήγματα εναντίον πολιτικών υποδομών
- Πετρέλαιο: Οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται – Πέφτουν τα χρηματιστήρια
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση
- Σουδάν: Επίθεση με drone σκοτώνει τουλάχιστον 15 άτομα στο γειτονικό Τσαντ
- Ιταλία: Η κυβέρνηση μειώνει τους φόρους στα καύσιμα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες



