«Δέματα Αγάπης» από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας
Την παράδοση των δεμάτων πραγματοποίησε ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, συνοδευόμενος από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως και με τη βοήθεια εθελοντών, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της εξάπλωσης του κοροναϊού
Βοηθός και συμπαραστάτης στους οικονομικά ασθενέστερους αδελφούς μας στάθηκε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δράσεων που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της, ανακουφίζοντας έτσι ένα μεγάλο αριθμό οικογενειών ενόψει της μεγάλης εορτής του Πάσχα.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ επισκέφθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη τις 22 ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου με την ευγενική χορηγία των μελών του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου (Γ.Φ.Τ) της Ιεράς Μητροπόλεως, του Ομίλου «Σκλαβενίτης», της δικηγορικής εταιρείας «Μπενετάτος Ιωάννης», του κ. Κωνσταντίνου Τασούλα (Getfoods Ltd), του κ. Πάνου Μπαμπάμτση και της Aegean Baltik Bank προσέφερε «Δέματα Αγάπης» σε αναξιοπαθούντες αδελφούς μας με σημαντική ποσότητα τροφίμων και άλλων βασικών ειδών πρώτης ανάγκης.
Την παράδοση των δεμάτων πραγματοποίησε ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως και με τη βοήθεια εθελοντών, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της εξάπλωσης της νόσου.
Στο πλαίσιο αυτό, η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος απευθύνει δημόσια θερμότατες ευχαριστίες προς τους χορηγούς, κληρικούς, εθελοντές και όλους όσοι συνέβαλαν, ώστε να πραγματοποιηθεί και εφέτος, με όλες τις ευνόητες δυσκολίες, η προσφορά «Δεμάτων Αγάπης» στους δοκιμαζόμενους οικονομικά αδελφούς μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, μέσω του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της, των 2 Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων, των 3 Παιδικών Σταθμών, των 8 Ενοριακών Εστιών Αγάπης, των 2 Κοινωνικών Παντοπωλείων και του Κέντρου Ιματισμού «ο Χιτών» που διαθέτει στην περιφέρειά της, εξυπηρετεί καθημερινά τις ανάγκες των ενδεών αδελφών μας, στηρίζοντας απόρους, ανέργους, μαθητές, φοιτητές και ηλικιωμένους, ενώ διανέμει καθημερινά πάνω από 1.500 μερίδες φαγητού και περιθάλπει περισσότερες από 700 οικογένειες, συμβάλλοντας έτσι στην κοινωνική προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, καθώς και στην μερική άρση των συνεπειών της φτώχειας, της ανεργίας και του κοινωνικού αποκλεισμού.
- Τσουκάλας για σκάνδαλο υποκλοπών: Η δημόσια τοποθέτηση Γεραπετρίτη δημιουργεί εύλογα ερωτήματα
- Δένδιας: Ιστορικός σταθμός για την ελληνική Δικαιοσύνη η τελεσίδικη και αμετάκλητη απόφαση για τη Χρυσή Αυγή
- Εγκλωβισμένοι στο Ντουμπάι: Το Ιράν σφυροκοπά το feed των influencers, ο πόλεμος ως POV και τι γίνεται με τους Έλληνες στη Μέση Ανατολή
- Νέα Αριστερά για Χρυσή Αυγή: Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό δεν τελειώνει στις δικαστικές αίθουσες
- Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με Γουόκαπ – Τι γίνεται με Βεζένκοφ
- Σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης η Δημοτική Ενότητα Άσσου – Λεχαίου





