Κτηνωδία στην Πάτρα: Κακοποιούσαν σκύλο επί τέσσερις μήνες
Ο σκύλος τελικά μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες βρέθηκε σε άθλια κατάσταση, κακοποιημένος με κομμένη ουρά, ενώ του είχαν βάψει το τρίχωμα με βαφή μαλλιών.
Αδύνατο να διανοηθεί ανθρώπινος νους την περιπέτεια που έζησε ένας σκύλος στην Πάτρα, τον οποίο είχαν αρπάξει πριν από τέσσερις μήνες και έκτοτε παρέμεινε εξαφανισμένος.
Ο σκύλος τελικά μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες βρέθηκε σε άθλια κατάσταση, κακοποιημένος με κομμένη ουρά, ενώ του είχαν βάψει το τρίχωμα με βαφή μαλλιών.
Μέλος φιλοζωικού συλλόγου που κινητοποιήθηκε, σε ανάρτησή του περιέγραψε την απίστευτη ιστορία αναφέροντας μεταξύ άλλων:
«Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών της Ασφάλειας Πατρών και της Άμεσης Δράσης, κλεμμένο και κακοποιημένο ζώο, διασώθηκε.
Ο φιλοζωικός σύλλογος “Η Πάτρα για όλα τα ζώα” έλαβε καταγγελία από ιδιοκτήτη σκύλου που το είχε απωλέσει εδώ και τέσσερις μήνες, ότι συγκεκριμένα άτομα του το είχαν κλέψει.
Το ζώο αν και είχε ηλεκτρονική σήμανση με καταχωρημένα τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του στο σύστημα, μυστηριωδώς απέκτησε δεύτερη σήμανση με τα στοιχεία του ατόμου που παρανόμως το παρακράτησε.
Οι κατάλληλες πληροφορίες και τα στοιχεία οδήγησαν τον ιδιοκτήτη σε κατάθεση μήνυσης στην Ασφάλεια Πατρών.
Οι αξιωματικοί Φωτακόπουλος και Γρηγορόπουλος ενήργησαν με ταχύτητα και ευαισθησία. Τους συνέδραμαν αποτελεσματικά άνδρες της Άμεσης Δράσης οι οποίοι και στο παρελθόν έχουν επέμβει με μεγάλη επιτυχία αντικαθιστώντας το κατά τόπο αρμόδιο τμήμα. Τους ευγνωμονούμε γι’ αυτό.
Το ζώο τρεμάμενο από το φόβο και την κακοποίηση –η εικόνα του οποίου ήταν τέτοια που και ο ιδιοκτήτης του κινδύνευσε να το αναγνωρίσει (σκελετωμένο, με κομμένη ουρά και με το τρίχωμά του βαμμένο με βαφή μαλλιών προφανώς για να μην αναγνωριστεί)– χάρη στη δράση της Αστυνομίας και τη βοήθεια των εθελοντών του Συλλόγου, βρίσκεται πλέον ασφαλές στο σπίτι του.
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο δυναμικό της Αστυνομίας για την πολύτιμη συμβολή του…».
- Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Πόσες πιθανότητες έχει να υπερασπιστεί τον τίτλο της η Αργεντινή
- Eva Douzinas, CEO of the Rauch Foundation, On Open Pen Fish Farming In Greece
- Οι «παππούδες» που λήστεψαν την Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι γίνονται σειρά
- Κεφαλονιά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο για την υπόθεση της 19χρονης – Τι κατέθεσε ο φίλος της Μυρτούς στον ανακριτή
- Σπουδαία ανατροπή για τον Τσιτσιπά και πρόκριση στον δεύτερο γύρο της Μαδρίτης (vid)
- «Access by Design: Ρυθμιστικό Πλαίσιο, Συνταγογράφηση και Βιώσιμες Δαπάνες Υγείας»

