
Διαμαρτυρία για τα κλειστά γυμναστήρια στο Σύνταγμα – Γέμισαν με αθλητικά παπούτσια την πλατεία
Πρόκειται για διαμαρτυρία με συνοδεία γυμναστικών ασκήσεων με σκοπό να ανοίξουν τα γυμναστήρια τα οποία έχουν πληγεί ιδιαιτέρως από την πανδημία του κοροναϊού.
Διαμαρτυρία με γυμναστική πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής στο Σύνταγμα, σήμερα.
Πρόκειται για διαμαρτυρία με συνοδεία γυμναστικών ασκήσεων με σκοπό να ανοίξουν τα γυμναστήρια τα οποία έχουν πληγεί ιδιαιτέρως από την πανδημία του κοροναϊού.
Διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής.
Διαμαρτύρονται για την έλλειψη ενός «σχεδίου διάσωσης του κλάδου»
Στην πλατεία Συντάγματος λοιπόν, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, έκαναν μια σειρά από γυμναστικές ασκήσεις για τους παρευρισκόμενους.
Οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων διαμαρτύρονται για την έλλειψη ενός «σχεδίου διάσωσης του κλάδου» που «απειλείται με αφανισμό» και ζητούν να ανοίξουν… χθες τα γυμναστήρια.
- Θοδωρής Αθερίδης: Απαντά για πρώτη φορά αν έχει χωρίσει με τη Σμαράγδα Καρύδη
- Πάτρα: Άγρια επίθεση σε μητέρα τριών παιδιών – Την ξυλοκόπησαν και την πέταξαν σε χαντάκι
- Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ: «Τάδε Εφη Ξένου» – 25 χρόνια πολιτικής ιστορίας με μολύβι και χαρτί
- ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα στο Μπρούκλιν – Νεκρή 41χρονη τρανς από τον εραστή της
- Ισπανία: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς – Αναζητείται ο δράστης
- Σαν Ντιέγκο: «Θυσίασε τη ζωή του» ο φύλακας του τζαμιού και πατέρας οκτώ παιδιών – Φιλοναζί οι δράστες


