
Ελεονώρα Μελέτη: Με κλάματα και μέσω βιντεοκλήσης γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της
Η Ελεονώρα Μελέτη διαγνώστηκε θετική στον κοροναϊό και βρίσκεται σε καραντίνα στο πατρικό της στην Σαρωνίδα
Η Ελεονώρα Μελέτη διαγνώστηκε θετική στον κοροναϊό και βρίσκεται σε καραντίνα στο πατρικό της στην Σαρωνίδα. Ωστόσο αυτό που την στεναχώρησε περισσότερο είναι το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στα γενέθλια της μονάκριβης κόρης της, Αλεξάνδρας.
Η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να κάνει βίντεο κλήση με τον σύζυγό της για να δει μέσω κινητού την κόρη της να σβήνει τα κεράκια της.
Μέσα από τα Instagram Stories της, η Ελεονώρα Μελέτη μας έδειξε τις δύο εντυπωσιακές τούρτες της μικρής Αλεξάνδρας –η οποία έγινε τριών ετών– με την ίδια να είναι στο κινητό, με κατακόκκινα μάτια από τα κλάματα.
“Μέσα από την καρδιά μας, σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές που στείλατε για το Αλεξανδράκι μας!!! Η σκέψη σας και τα λόγια σας είναι συγκινητικά μια μέρα σαν τη σημερινή που ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη! Εγώ τούμπανο στο κλάμα” σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη στα social media.
Δείτε τις αναρτήσεις
- Μπούτσκος: «Θα πρέπει να πολεμήσουμε για να επιστρέψουμε με το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη»
- ΗΠΑ εναντίον Ιράν: Η σύγκρουση μεταφέρεται στον Ινδικό Ωκεανό και το διπλωματικό αδιέξοδο βαθαίνει
- Αλ. Χαρίτσης: Ωδή στο ρουσφέτι στη Βουλή – Η ΝΔ έχει την ευθύνη του πελατειακού κράτους
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί κέρδισαν δημοψήφισμα για τον εκλογικό χάρτη στη Βιρτζίνια – Νοθεία καταγγέλλει ο Τραμπ
- Μέσα στο κορυφαίο αεροδρόμιο του κόσμου – Καταρράκτες, ρομπότ και απόλυτη ταχύτητα
- Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ 3-0: Άνετη νίκη και +4 για τους πρωταθλητές


