Ελένη Μενεγάκη: Ποια ηθοποιός είναι το γούρι της;
Αποκλειστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» και τον Κωνσταντίνο Αρκά παραχώρησε η ηθοποιός, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη λατρεία της στην Ελένη Μενεγάκη
Αποκλειστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» και τον Κωνσταντίνο Αρκά παραχώρησε η Ζόφη Ζανίνου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στο «Your Face Sounds Familiar» που βοηθά τους παίκτες στην υποκριτική.
«Είναι υπέροχη εμπειρία και μου δίνει μεγάλη χαρά. Όταν τον μεγάλο καλλιτέχνη που πρέπει να ενσαρκώσει ο παίκτης, πρέπει να τον αναλύσεις δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο. Και αυτό είναι τρομερά γοητευτικό» είπε, ενώ πρόσθεσε ότι κανένας διαγωνιζόμενος δεν έχει κοροϊδέψει τους καλλιτέχνες που υποδύεται.
Όπως δήλωσε, η ίδια είχε ευχαριστηθεί την μίμηση του Θανάση Βέγγου ο οποίος ήταν αδερφικός φίλος του πατέρα της και «σαν δεύτερος πατέρας μου».
Στο ερώτημα αν είναι χορεύτρια, ηθοποιός, τραγουδίστρια, στιχουργός, χαρακτήρισε τον εαυτό της ως show πούλμαν.
Τέλος μίλησε για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη και την επιστροφή της «βασίλισσας» στο MEGA.
«Mε είχε γούρι της η Ελένη. Πήγαινα καλεσμένη κάθε πρωτομηνιά καλεσμένη στην εκπομπή της. Και μετά ήμουν για ένα διάστημα στο πάνελ. Μαγική η Ελένη, την αγαπώ πολύ. Της εύχομαι μεγάλη επιτυχία. Είμαι σίγουρη ότι θα σκίσει. Θα μπορούσα να την παρομοιάσω με την Βουγιουκλάκη» τόνισε.
- Νέες ταινίες: Όλα τα βλέμματα πάνω στο Marty Supreme και την οσκαρική κούρσα του Τιμοτέ Σαλαμέ
- Η πρόβλεψη του Κομπανί για τον Χάρι Κέιν «επειδή είναι ξεχωριστός παίκτης»
- Γροιλανδία: Οι πάγοι της Αρκτικής λιώνουν και η γεωπολιτική σημασία της χώρας μεγαλώνει
- Συνταγή: Πουτίγκα σοκολάτας με κακάο
- Νέες προσφυγές δήμων και κατοίκων στο ΣτΕ για μπόνους δόμησης και πολεοδομίες
- Καιρός: Τετραήμερο ουκρανικό ψύχος θα σαρώσει τη χώρα – Η εξέλιξη των χιονοπτώσεων ανά περιοχή



