Δανάη Μπάρκα: Αναπολεί το καλοκαίρι με επικό throwback
H Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με γεύση καλοκαιριού...
Η Δανάη Μπάρκα φαίνεται πως όπως όλοι μας, πεθύμησε το καλοκαίρι και κάνει σχέδια για το φετινό, έστω νοερά.
Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!» θυμήθηκε το περσινό της καλοκαίρι και μοιράστηκε με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της στο Instagram.
Στη καλοκαιρινή αυτή φωτογραφία, την βλέπουμε να ποζάρει ξέγνοιαστη φορώντας μαύρο μαγιό στη Σέριφο.
«Που θα θέλατε να ήσασταν τώρα;; Εγώ θα ήθελα να ήμουν στο νησί, με τους φίλους μου, με κλειστό κινητό, να είχαν ανοίξει τα μαγαζιά, να δούλευαν όλοι οι άνθρωποι, να ήμασταν όλοι υγιείς, ευτυχισμένοι και να μην σκέφτομαι τίποτα».
Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή, ενώ μεταξύ άλλων ξεχωρίζει το σχόλιο της Ελενας Χριστοπούλου η οποία της έγραψε «Πω πω πω».
Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε η Δανάη Μπάρκα:
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση κοροϊδεύει ασύστολα τον κόσμο – Υπερπλεονάσματα περικοπών και υπερφορολόγησης και το 2025]
- Ιράν: Ο Πούτιν σε ρόλο μεσολαβητή – Τι ειπώθηκε στην τηλεφωνική συνομιλία του με Νετανιάχου
- Θεσσαλονίκη: Εξάρθρωση δύο εγκληματικών ομάδων διακίνησης λαθραίων τσιγάρων – 14 συλλήψεις
- Η Αϊτάνα Μπονματί θα… παίξει μπάλα και στο Μουντιάλ 2026 (pic)
- Βίντεο – ντοκουμέντα από τη δράση της συμμορίας που λήστευε βενζινάδικα και μίνι μάρκετ
- Και τώρα μπορείτε να… – Νεαροί δεν αναγνωρίζουν τη Σάρον Στόουν, της τη λένε κι εκείνη τους «σφάζει» παραλαμβάνοντας το βραβείο της




