
Κώστας Βουτσάς : Βαριές κατηγορίες από την κόρη του, Σάντρα, για τη δεύτερη σύζυγό του
Με σκληρούς χαρακτηρισμούς μίλησε η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού για τη δεύτερη σύζυγό του, Θεανώ
Είναι γνωστό ότι ο Κώστας Βουτσάς είχε επενδύσει σημαντικά ποσά για την αγορά έργων τέχνης, για την προσωπική συλλογή του. Ανάμεσά τους, υπάρχουν και ορισμένοι πίνακες μεγάλης αξίας.
Συνολικά, πρόκειται για περισσότερα από 30 έργα τέχνης, τα οποία είχε σκοπό να αφήσει στις κόρες του – αφού τότε ακόμη δεν είχε αποκτήσει τον γιο του.
Ένα χρόνο μετά τον θάνατό του, η κόρη του, Σάντρα Βουτσά, μόλησε στη Ζήνα Κουτσελίνη για τα συλλεκτικά έργα τέχνης, τα οποία διατηρούσε η Θεανώ, η δεύτερη σύζυγος του ηθοποιού.
Όπως καταγγέλλει, μέχρι και σήμερα η πρώην σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού, μέχρι και σήμερα αρνείται να παραχωρήσει τα έργα τέχνης στα παιδιά του, όπως ήταν και η επιθυμία του.
«Είμαι συγκλονισμένη. Δεν μπορώ τους θρασύδειλους ανθρώπους. Ήταν επιθυμία του πατέρα μου. Δεν μπορώ να δεχτώ την απόφαση αυτή».
- Η άνοιξη μας ανοίγει την όρεξη;
- Καιρός: Νέας άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη – Πού θα δείξει 26αρια
- Στο… ρελαντί η ανανέωση των αθηναϊκών συγκοινωνιών
- Αξιοποίηση δασικών εκτάσεων υπό προϋποθέσεις
- Ενοίκια: Τριπλή ενίσχυση φέτος για 50.000 δημόσιους λειτουργούς
- «Σ’ αγαπώ, πατέρα, αλλά μισώ όσα εκπροσωπείς»: Από την ελίτ στον IRA η «περήφανα ένοχη» Ρόουζ Ντάγκντεϊλ





