Παυλάκης : Παγκόσμια πρώτη να ανοίγει μια χώρα στην κορύφωση του πανδημικού κύματος
Τόνισε μάλιστα πως αν δεν είχαμε lockdown θα είχαμε τριπλάσια κρούσματα και θα είχαμε γίνει Πορτογαλία και πως με ένα πραγματικό lockdown 2-3 βδομάδων θα βλέπαμε πραγματική βελτίωση.
Την αντίρρηση του για την άρση του lockdown εξέφρασε μεταξύ άλλων ο ερευνητής στο Εθνικό Ινστιτούτο καρκίνου των ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης.
Όπως ο ίδιος δήλωσε το άνοιγμα που πάμε να κάνουμε είναι ένα πείραμα και πως θα φέρει περισσότερα κρούσματα ενώ σημείωσε πως θα κοστίσει αν ξεφύγει το 3ο κύμα.
«Παγκόσμια πρώτη να ανοίγει μια χώρα στην κορύφωση του πανδημικού κύματος», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Ερωτηθείς για την πιθανότητα τέταρτου κύματος επεσήμανε πως είναι πιθανόν να δούμε τέταρτο κύμα από τον Οκτώβριο.
Τόνισε μάλιστα πως αν δεν είχαμε lockdown θα είχαμε τριπλάσια κρούσματα και θα είχαμε γίνει Πορτογαλία και πως με ένα πραγματικό lockdown 2-3 βδομάδων θα βλέπαμε πραγματική βελτίωση.
Υπογράμμισε πως στην Ελλάδα κάναμε πατέντες αντί για lockdown και πως αυτή την στιγμή διακυβεύεται όλη η χρονιά και η οικονομία.
- Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ, νέος ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν
- Σχεδόν σίγουρη η έγκριση του deal εξαγοράς της Warner από την Paramount
- Νόβι Μπέογκραντ – Ολυμπιακός 12-10: Πάλεψαν αλλά λύγισαν οι «ερυθρόλευκοι»
- Finalissima 2026: Από τη Ντόχα στο Λονδίνο οδεύει ο τελικός Ισπανία – Αργεντινή, λόγω Μέσης Ανατολής
- «Δεν είμαστε δα και τόσο πλούσιοι»: Το διαδίκτυο δικάζει την «κοινωνιοπαθή» Κέιτ Χάντσον των 80 εκατ.
- Μακρόν: «Εκτός διεθνούς δικαίου οι επιχειρήσεις ΗΠΑ-Ισραήλ, δεν μπορούμε να τις εγκρίνουμε»

