Πρόεδρος εργαζομένων στο Λαϊκό: «Δεν νοείται ανεμβολίαστος υγειονομικός»
«Βασανιστική» χαρακτήρισε την εφημερία στο Λαϊκό ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, Τάσος Αντωνόπουλος
Για μία ακόμα «βασανιστική εφημερία», έκανε λόγο ο πρόεδρος των εργαζομένων του Λαϊκού νοσοκομείου, Τάσος Αντωνόπουλος.
Ο κ. Αντωνόπουλος μίλησε στο OPEN για τον Γολγοθά που ανεβαίνουν καθημερινά οι γιατροί και οι νοσηλευτές των νοσοκομείων αναφοράς με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από τον κοροναϊό.
«Από τις 116 κλίνες μόνο οι 6 είναι ελεύθερες» είπε ο κ. Αντωνόπουλος και πρόσθεσε: «Επιμένουμε στην επίταξη του ιδιωτικού τομέα σε κλίνες ΜΕΘ». Παράλληλα η τελευταία εφημερία κατέγραψε «αρνητικό ρεκόρ νοσηλευόμενων».
Εξάλλου, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «εάν εμβολιαστεί η κοινότητα σε ποσοστό 60 με 70% θα αποφορτιστεί το σύστημα» και καυτηρίασε το γεγονός ότι δεν εμβολιάζονται οι υγειονομικοί. «Δεν νοείται υγειονομικός να μην εμβολιαστεί. Εμείς εδώ (σ.σ.: στο Λαϊκό) έχουμε εμβολιαστεί στο 97% – 98%. Ο άλλος δρόμος που επιλέγουν είναι αμάθεια και μεσαιωνισμός».
- Ακίνητα: Έρχεται το price map για να βάλει τάξη στην αγορά
- Ταξίδια: Οι 4+1 τάσεις που θα διαμορφώσουν το τοπίο του 2026
- Ερντογάν: Συναντήθηκε με τον ντε φάκτο ηγέτη του Σουδάν – Τι του υποσχέθηκε
- Λούβρο: Υπό πίεση μετά από μια καταστροφική χρονιά
- Ράσφορντ: «Όταν μεγάλωσα συνειδητοποίησα τι είχε περάσει η μητέρα μου»
- IRIS: Διπλασιάζεται το όριο μεταφοράς χρημάτων μεταξύ ιδιωτών

