Κοροναϊός : Θλιβερό ορόσημο – Ξεπέρασαν τους 8.000 οι νεκροί
Διπλό αρνητικό ρεκόρ καταγράφηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Ελλάδα, καθώς τα κρούσματα της πανδημίας και οι διασωληνωμένοι έφτασαν σε νέο υψηλό.
Έντονη ανησυχία για τα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας μας, με κρούσματα και διασωληνωμένους να «σπάνε ρεκόρ».
Διπλό αρνητικό ρεκόρ καταγράφηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Ελλάδα, καθώς τα κρούσματα της πανδημίας και οι διασωληνωμένοι έφτασαν σε νέο υψηλό.
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 4.340 νέα κρούσματα κοροναϊού, μαζί με 72 θανάτους ενώ οι διασωληνωμένοι ανέρχονται σε 741.
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 72, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 8.017 θάνατοι. Το 95.6% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
- Χανιά: Εξαρθρώθηκε σπείρα νεαρών που έκλεβαν μοτοσυκλέτες – Δέκα συλλήψεις εκ των οποίων οι 7 ανήλικοι
- Με μία ανάρτησή του στο Truth Social, ο Τραμπ έχρισε τον εαυτό του «εν ενεργεία πρόεδρο της Βενεζουέλας»
- To πρώτο εμπορικό κέντρο στον κόσμο μόνο με second hand είδη – Τόνωση τοπικής οικονομίας και περιβαλλοντική συνείδηση
- Κυριάκος Πιερρακάκης: «Στόχος για το 2026 η ανάπτυξη να φτάσει σε κάθε σπίτι»
- Ο Μπρούνο Φερνάντες έπεσε θύμα χάκερ – Η προειδοποίηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Τρία νέα μικρά πάρκα στη Θεσσαλονίκη

