Ημέρες «πολιορκίας» συνεχίζει να διανύει η Αττική, η οποία παρά την έβδομη εβδομάδα καθολικού lockdown, καταγράφει υψηλότατο αριθμό νέων κρουσμάτων κοροναϊού.
Το τελευταίο 24ωρο πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως διενεργήθηκαν 75.979 τεστ, επίσης αριθμός ρεκόρ, με τη θετικότητα να είναι στο 5,7%.
Ειδικότερα, το κέντρο φαίνεται να αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα, με τον Κεντρικό Τομέα Αθηνών να καταγράφει 535 νέες μολύνσεις.
Επιπλέον, 350 κρούσματα δίνει ο Πειραιάς, 277 ο Βόρειος Τομέας Αθηνών, 274 ο Δυτικός Τομέας Αθηνών, 261 η Ανατολική Αττική, 227 ο Νότιος Τομέας Αθηνών και 149 η Δυτική Αττική.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων