Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Η κλεμμένη συνταγή και το δημόσιο ξέσπασμα
Η γνωστή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εκδήλωσε εμμέσως πλην σαφώς την αντίδρασή της σε ανάρτησή της, αφήνοντας αιχμές για αντιγραφή δικής της συνταγής.
Η γνωστή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εκδήλωσε εμμέσως πλην σαφώς την αντίδρασή της σε ανάρτησή της, αφήνοντας αιχμές για αντιγραφή δικής της συνταγής.
Στον λογαριασμό της στο Instagram, η γνωστή σεφ αναφέρεται σε μια συνταγή γαλατόπιτας του 2012 που όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά «κοπιαρίστηκε» από πολλούς, αφήνοντας αιχμές χωρίς ωστόσο να κατονομάσει κάποιον ή κάποια συνάδελφό της:
«Έμαθα στην ζωή μου να μην κοιτάω ποτέ τι κάνει ο διπλανός μου. Έτσι ξεκίνησα κι έτσι πορεύομαι στην ζωή μου. Δεν καταδέχομαι να αντιγράψω ποτέ και κανέναν και ο νοών νοήτο ή απλά συνεχίζει να εμπνέεται με δικούς μου τίτλους και άλλους ξηρούς καρπούς».
Γράφει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην ανάρτησή της στο Instagram :
«Γαλατόπιτα Μάνης. Όταν την βάφτισα έτσι πριν μερικά χρόνια δεν γνώριζα ότι θα έκανε τοοοοοόσο μεγάλη επιτυχία!!!! Την αγάπησαν πολλοί, γιατί είναι μοναδική συνταγή που δημιούργησα με βάση ένα γλυκό που έφτιαχνα στο εστιατόριο μου @papadakisrestaurant για πολλά χρόνια. Έχει σαν βάση το μιλφέιγ του εστιατορίου μου.
Χαίρομαι να σας εμπνέω και να μοιράζομαι μαζί σας συνταγές μοναδικές που δημιούργησα με αγάπη και ενέπνευσα πολλούς να αντιγράψουν μαζί με τα υλικά και το πρωτότυπο όνομα που της έδωσα εγώ το 2012. Ε τώρα αν βγαλεις το αμύγδαλο και βαλεις το καρύδι η βαλεις διαφορετικά φυλλα ή έστω ένα άλλο ταψί κάνεις σίγουρα μια νέα δική σου συνταγή.
ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΝΟΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ,το όνομα και η διαφορετική τεχνική ,είναι αυτό που την ξεχωρίζει. Και σίγουρα στην Μάνη δεν φτιάχνουν έτσι με αυτή την τεχνική την γαλατόπιτα !!!
Τα παιδιά μου τα ξέρω ένα ένα γιατί τα γέννησα εγώ. Να την φτιάξετε είναι μοναδική… Ε όχι και τόσο μοναδική αφού κοπιαρίστηκε από πολλούς…
Έμαθα στην ζωή μου να μην κοιτάω ποτέ τι κάνει ο διπλανός μου. Έτσι ξεκίνησα κι έτσι πορεύομαι στην ζωή μου. Δεν καταδέχομαι να αντιγράψω ποτέ και κανέναν και ο νοών νοήτο ή απλά συνεχίζει να εμπνέεται με δικούς μου τίτλους και άλλους ξηρούς καρπούς».
Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση που έκανε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου:
- Το Συμβούλιο της Ευρώπης αποφάσισε την χρηματοδότηση της Ουκρανίας με την διαδικασία της ενισχυμένης συνεργασίας
- Μπενίτεθ: «Δεν μπορώ να πιστέψω πώς έγινε αυτό το πέναλτι – Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε»
- Στα ημιτελικά του Κυπέλλου με buzzer beater η Μπιλμπάο του Βαλβέρδε (2-1) – Πρόκριση και για Σοσιεδάδ (3-2)
- Ίντερ – Τορίνο 2-1: Αγχωτική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου για τους Νερατζούρι
- Λουτσέσκου: «Δίκαιο αποτέλεσμα, δεν κρίθηκε τίποτα» – Τι είπε για πιθανή μεταγραφή του ΠΑΟΚ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.02.2026]


