Ιγκουαΐν : «Μην δίνεις σημασία σε ανθρώπους που προσπαθούν να σε υποτιμήσουν»
Ο παίκτης της Ιντερ Μαϊάμι, Γκονζάλο Ιγκουαΐν, αναφέρθηκε στην κριτική που δέχτηκε, στη μητέρα του και τέλος στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Αργεντινή.
Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο «ESPN» για την έντονη κριτική που δέχτηκε σε όλη του την καριέρα. Παράλληλα αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας της μητέρας του αλλά και στο ενδεχόμενο να γυρίσει στην Αργεντινή.
Αναλυτικά τα λόγια του Ιγκουαΐν :
«Κάποια στιγμή που είπαν ότι κανείς δεν πρέπει να με κάνει να αμφιβάλλω για ό,τι έχω πετύχει. Το τήρησα. Σέβομαι τη δημιουργική κριτική. Δεν πρέπει, όμως να δίνεις πολλή σημασία στην κριτική σε ανθρώπους που το κάνουν για να σε υποτιμήσουν.
Έχασα τρεις τελικούς με την εθνική, η μητέρα μου είχε καρκίνο και τον ίδιο χρόνο βγήκα πρώτος σκόρερ (38 γκολ σε 27 ματς). Η Νάπολι τότε με πούλησε αντί 90.000.000 ευρώ στη Γιουβέντους. Αν αυτό δεν δείχνει ότι ξεπερνάω τις αντιξοότητες, πείτε μου εσείς τι δείχνει
«Δεν θα επιστρέψω στην Αργεντινή παρά την αγάπη και το σεβασμό που έχω για τη Ρίβερ. Είμαι 33 ετών, πήγα σε ηλικία 19 ετών στην Ισπανία και παίζω εδώ και 14 χρόνια σε υψηλό επίπεδο με τη μεγαλύτερη πίεση. Απολαμβάνω την εμπειρία σε ένα νέο πρωτάθλημα (MLS) αυτή τη στιγμή».
- Τουρκικός Τύπος: Τούρκοι ταξιδεύουν στην Ελλάδα για να ψωνίσουν τρόφιμα – Νο1 επιλογή ο κιμάς
- Η Έλενα Χριστοπούλου δηλώνει αποφασισμένη: «Πλέον δε θέλω να μπλέκω τη φιλία με τη δουλειά»
- Βιλντόζα, Μπράουν και Σορτς: Τι γίνεται στον Παναθηναϊκό με τον «τέταρτο γκαρντ» (vids)
- Θεοδωρικάκος για τα 30 χρόνια από τα Ίμια: Αθάνατοι ήρωες, δεν τους ξεχνάμε ποτέ
- Σε μια Θεσσαλονίκη ντυμένη στα μαύρα, κάποιες πληγές παραμένουν ανοιχτές
- Ίμια: Συμπεράσματα και διαπιστώσεις


