
Καθαρά Δευτέρα – Καιρός : Κούλουμα με βροχές και καταιγίδες
Βροχές, καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι, χιονοπτώσεις και μικρή πτώση της θερμοκρασίας αναμένονται αύριο, Καθαρά Δευτέρα
Βροχές, καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι, χιονοπτώσεις και μικρή πτώση της θερμοκρασίας αναμένονται αύριο, Καθαρά Δευτέρα.
Σύμφωνα με την μετεωρολόγο του MEGA, Χριστίνα Ρήγου, αρχικά θα επηρεαστούν το Ιόνιο και τα Δυτικά. Στη συνέχεια, όπως πάμε προς το μεσημέρι, βλέπουμε οι βροχές να επηρεάζουν τη βόρεια Ελλάδα και προς το απόγευμα και την ανατολική νησιωτική χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλα τα ηπειρωτικά ορεινά και μάλιστα στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία θα δούμε και χιονοπτώσεις ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα περίπου από τα 700 μέτρα και πάνω.
Στα ανατολικά ηπειρωτικά δηλαδή, από τη Θεσσαλία και νοτιότερα, αλλά και στις Κυκλάδες και στην Κρήτη και στην Αττική τα φαινόμενα θα είναι πιο περιορισμένα αλλά δεν θα λείψουν κάποιες βροχές.
Ένα άλλο εξίσου σημαντικό χαρακτηριστικό της αυριανής ημέρας είναι η ενίσχυση των δυτικών ανέμων που θα φτάσουν ακόμα και από το μεσημέρι και μετά τα 9 μποφόρ στο Ιόνιο, το Αιγαίο, ακόμα και στον κορινθιακό κόλπο.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
- Στεγαστικό: Οι προκλήσεις της Gen Z στο στεγαστικό – Γιατί η αγορά κατοικίας στις ΗΠΑ είναι γένους θηλυκού
- Πότε έρχεται το νέο «Ανακαινίζω» – Επιδότηση έως 95%
- «Εσύ πέτα την μπάλα και τ’ άλλα είναι δική μου δουλειά»
- Ηράκλειο: Συνελήφθη πρώην αντιδήμαρχος για τη θανάτωση νεογέννητου γατιού
- Εθνικό Θέατρο: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της νέας σεζόν – Όλες οι παραστάσεις, ποιοι πρωταγωνιστούν
- «Ηθική εξαχρείωση» λέει η Χαμάς για το βίντεο του Μπεν-Γκβιρ με κρατούμενους από τον «στολίσκο της Γάζας»




