Σέρρες : Κρεμασμένο με σκοινί πεντάχρονο κοριτσάκι – Σοκάρει η μητέρα του
Με τον πιο τραγικό τρόπο έχασε την ζωή του ένα κοριτσάκι μόλις 4,5 ετών την περασμένη Δευτέρα της στον οικισμό του Αγίου Ραφαήλ.
Με τον πιο τραγικό τρόπο έχασε την ζωή του ένα κοριτσάκι μόλις 4,5 ετών την περασμένη Δευτέρα της στον οικισμό του Αγίου Ραφαήλ.
Η μητέρα του μικρού παιδιού σοκαρισμένη από τον θάνατο του παιδιού της μιλά στην κάμερα του Δίκτυο τηλεόραση για το πως ήρθε αντιμέτωπη με το άψυχο σώμα του παιδιού της.
Η νεαρή μητέρα Παναγιώτα Ραΐφογλου , αναζήτησε την κόρη της η οποία έπαιζε στην αυλή. Παρά τις εκκλήσεις της μητέρας της η μικρή δεν απαντούσε στο κάλεσμα της, με αποτέλεσμα η μητέρα να βγει έξω από το σπίτι να την αναζητήσει. Εκείνη την ώρα είδε την 5χρονη κρεμασμένη από ένα σκοινί.
Το μικρό κορίτσι πήρε στα χέρια της η γιαγιά της προσπαθώντας να της δώσει τις πρώτες βοήθειες. Αμέσως της μετέφερε στο γενικό νοσοκομείο των Σερρών όπου οι γιατροί παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλαν δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.
- Μεγάλες αλλαγές στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», για λόγους ασφαλείας
- LIVE: Έβερτον – Μπόρνμουθ
- Στη φυλακή δύο μέλη του κυκλώματος με τα λαθραία τσιγάρα – Αύριο απολογούνται ο «Πρόεδρος» και ο «Πούτιν»
- Αλβανία: Διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση της αντιπροέδρου της κυβέρνησης – Συγκρούσεις με την αστυνομία
- LIVE: Τότεναμ – Νιουκάστλ
- LIVE: Τσέλσι – Λιντς




