Eurovision : «Τιμή μου που εκπροσωπώ την Ελλάδα» λέει η Stefania
«Θέλω να σας κάνω υπερήφανους», δήλωσε η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη που προετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 65η Eurovision με το τραγούδι «Last Dance».
«Είναι τιμή μου που εκπροσωπώ την Ελλάδα», δήλωσε η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη που προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στην 65η Eurovision με το τραγούδι «Last Dance».
«Θέλω να σας κάνω υπερήφανους» πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι «θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για μια καλή εμφάνιση».
Σήμερα, Τετάρτη 10 Μαρτίου, έγινε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του video clip της ελληνικής συμμετοχής, στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.
H Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) λίγο μετά την «πρεμιέρα» του τραγουδιού, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής και στις πρόβες που κάνει αυτό το διάστημα με τον Φωκά Ευαγγελινό.
Τέλος, επιφύλαξε και μια έκπληξη στους τηλεθεατές, ερμηνεύοντας a cappella ένα απόσπασμα από το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό.
Το τραγούδι ξεκίνησε ως μπαλάντα
Δηλώσεις έκαναν επίσης οι Arcade και η Sharon Vaughn, συνδημιουργοί μαζί με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, του «Last Dance».
Οι Arcade αποκάλυψαν ότι το τραγούδι ξεκίνησε ως μπαλάντα και στη συνέχεια μεταμορφώθηκε σε ένα σημερινό ποπ τραγούδι, ενώ η Sharon Vaughn μίλησε για το αισιόδοξο μήνυμα του τραγουδιού και περιέγραψε τη Stefania ως μια «σπουδαία ερμηνεύτρια, χορεύτρια και απερίγραπτα όμορφη, γεμάτη ενέργεια, ζωή και ενθουσιασμό».
Ο σκηνοθέτης του video clip Κώστας Καρύδας πρόσθεσε ότι: «κάθε video clip που γυρίζουμε είναι μια ταινία μικρού μήκους, αλλά για τη Eurovision οι απαιτήσεις είναι περισσότερες και υπάρχει ευθύνη να βγάλεις μια πολύ καλή δουλειά».
- Και η Ρεάλ Μαδρίτης στο κόλπο για τον Καρέτσα!
- Οργισμένη απάντηση Πλακιά για την χριστουγεννιάτικη κάρτα της Hellenic Train – «Αρρωστημένη συμπεριφορά»
- Κοινωνικός τουρισμός: Μέχρι και 12 δωρεάν διανυκτερεύσεις σε συγκεκριμένες περιοχές
- Ουκρανία: Συγκινεί 9χρονη που έχασε το πόδι της σε πυραυλική επίθεση – Κέρδισε μετάλλιο σε αγώνες ενόργανης
- Ο διάσημος Τζάκι Τσαν μετέφερε την Ολυμπιακή Φλόγα στην Πομπηία
- Festive Carols and Holiday Cheer at Greece’s Political Hubs





