Η Μαρία Σάκκαρη παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην αναμέτρηση με τη Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, ηττήθηκε εύκολα στα προημιτελικά 2-0 σετ (6-3, 6-1) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Qatar Total Open.
Το ματς πήγε στραβά από την αρχή μέχρι το τέλος για τη Σάκκαρη που δεν ήταν όσο έτοιμη θα έπρεπε κόντρα σε μια τενίστρια παγκόσμιας κλάσης και η ήττα ήρθε αναπόφευκτα.
Στο πρώτο σετ η Ελληνίδα αθλήτρια ήταν κάπως καλύτερη, ωστόσο τα πολλά αβίαστα λάθη δεν της επέτρεψαν πάρει κάτι περισσότερο από τρία γκέιμ, με την αντίπαλο της να φτάνει στο 1-0.
Το δεύτερο σετ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καταστροφικό για τη Σάκκαρη, η οποία δεν εμφανίστηκε ποτέ στο κορτ, όντας χωρίς συγκέντρωση και χάνοντας με κάτω τα χέρια από την Ισπανία.
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Ο Βινίσιους «καθάρισε» για την ισπανική ομάδα στο επεισοδιακό παιχνίδι της Λισαβώνας, με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει εντυπωσιακό γκολ. Ο σκόρερ κατηγόρησε τον Πρεστιάνι της Μπενφίκα για ρατσιστική επίθεση
Ο Ντουέ μπήκε αλλαγή στη θέση του τραυματία Ντεμπελέ με το σκορ στο 2-0 για τη Μονακό και το γύρισε με δύο γκολ και μία ασίστ για το 3-2 της Παρί Σεν Ζερμέν.