Θεσσαλονίκη : Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά σε παραλία
Η υποχώρηση του θαλάσσιου τμήματος έφερε στην επιφάνεια το μακάβριο αυτό εύρημα.
Μια μακάβρια ανακάλυψη σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή κοντά στη Μηχανιώνα της Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα (1/3), με τον εντοπισμό ανθρώπινων οστών στην παραλία.
Ειδικότερα, τα οστά βρέθηκαν στην περιοχή του Αγγελοχωρίου, στον Δήμο Θερμαϊκού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η υποχώρηση του θαλάσσιου τμήματος έφερε στην επιφάνεια το μακάβριο αυτό εύρημα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ektaktanea δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες, όπως ποιος τα εντόπισε, αν ανήκουν σε άνδρα ή γυναίκα, ή αν παραπέμπουν ή όχι σε εγκληματική ενέργεια.
- Ο Μπαζ Λούρμαν «ανασταίνει» τον Έλβις: Στο φως χαμένο υλικό από τη θρυλική εποχή του Λας Βέγκας
- Ωρα αποφάσεων, με το βλέμμα στραμμένο στη Νίκαια – «Απαντήσεις θέλουμε, όχι γενικόλογες συζητήσεις»
- Αυστραλία: Το «πείραμα» της απαγόρευσης των social media κυλάει ομαλά, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα
- Ένας στους τρεις Έλληνες καταστρέφεται οικονομικά αναζητώντας περίθαλψη
- Ρωσία: Αγωγή ετοιμάζει η Κεντρική Ρωσική Τράπεζα στο Βέλγιο για τα «παγωμένα» κεφάλαια
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη


