
Θεσσαλονίκη : Στη φυλακή δύο αδέρφια που εξύβριζαν εισαγγελέα μέσω διαδικτύου
Στη φυλακή οδηγήθηκαν δύο αδέρφια για αναρτήσεις στο διαδίκτυο εναντίον εισαγγελικού λειτουργού με υβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο.
Στη φυλακή οδηγήθηκαν δύο αδέρφια για αναρτήσεις στο διαδίκτυο εναντίον εισαγγελικού λειτουργού με υβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο.
Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα, που καταδικάστηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση 4,5 ετών, ο καθένας, για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση. Το δικαστήριο τούς δίκασε με την αυτόφωρη διαδικασία ενώ η ποινή δεν ανεστάλη κι ούτε μετατράπηκε και υπό αυτές τις συνθήκες οι κατηγορούμενοι πήραν το δρόμο για τις φυλακές. Εις βάρος τους ο θιγόμενος εισαγγελέας Εφετών είχε καταθέσει διαδοχικές μηνύσεις και αγωγές.
Ο ίδιος εξεταζόμενος ως μάρτυρας στο δικαστήριο μίλησε για επίθεση στον θεσμό της Δικαιοσύνης, τονίζοντας ότι το επίμαχο υλικό που είχε αναρτηθεί δεν στρεφόταν μόνο εναντίον του αλλά και εναντίον συναδέλφων του δικαστικών λειτουργών.
- Τσιτσιπάς: «Αισθάνθηκα ξανά ο εαυτός μου» (pic)
- Καλαμάτα: Βρέθηκε το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε ο 44χρονος – Τι εξετάζουν οι αρχές
- Χρηματοδότηση έως 16.000.000 ευρώ για την ενίσχυση επιχειρήσεων της Στερεάς Ελλάδας
- Παιχνίδι, κομψότητα και «καμία ηλικία» – Η νέα συλλογή Cruise της Chanel αναδεικνύει το κοινό της
- Ρωσία: Χωρίς τεθωρακισμένα ή πυραύλους η φετινή παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης – Φόβος για ουκρανική επίθεση
- Πήρε προθεσμία ο 89χρονος – Ο διάλογος του με τον εισαγγελέα
