
Καινούργιου σε Μπιμπίλα: «Έκλαιγα από ντροπή, ήρθες και με πήρες αγκαλιά χωρίς να με γνωρίζεις»
Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να σταθεί στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα, αποκαλύπτοντας μάλιστα ένα άγνωστο σκηνικό από τα πρώτα επαγγελματικά βήματά της στην τηλεόραση
Στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα τάσσονται τις τελευταίες ημέρες πολλά πρόσωπα του θεάματος, αλλά και της εγχώριας showbiz.
Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι επειδή ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ χαρακτηρίστηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη στο απολογητικό του υπόμνημα ως «μέτριος ηθοποιός».
Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να σταθεί στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα, αποκαλύπτοντας μάλιστα ένα άγνωστο σκηνικό από τα πρώτα επαγγελματικά βήματά της στην τηλεόραση.
«Υπέροχε Σπύρο μου… Γίνομαι ξανά 18 ετών…Θυμάμαι να εργάζομαι τότε στο Τηλεάστυ και να έρχομαι στα παρασκήνια της παράστασης για να πάρω συνέντευξη από τους συντελεστές… Έτρεμα σαν το ψάρι… Πρώτη φορά κρατούσα μικρόφωνο στη ζωή μου!
» Γνωστή πρωταγωνίστρια τότε μου κάνει επίπληξη για την απειρία μου, μου βάζει τις φωνές και εγώ αρχίζω να κλαίω από ντροπή. Χωρίς καν να με γνωρίζεις έρχεσαι, με παίρνεις αγκαλιά και της λες “τι σου φταίει το κορίτσι; τη δουλειά του κάνει…”. Για μένα όπως και για πολλούς φίλους δεν δικαιώνεσαι τώρα. Πάντα ήσουν στην κορυφή. Γιατί είσαι υπέροχος και κύριος σε όλα» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram.
Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα από το Instagram
- Κύπρος: Εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων στη Λεμεσό – «Οι θυσίες τους δεν θα σβήσουν ποτέ»
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζητά ισχυρότερες μονάδες πρώτης γραμμής για την αποτροπή πολέμου
- Τα πουλέν του Δημητριάδη και επικεφαλής του προπαγανδιστικού μηχανισμού της Ομάδας Αλήθειας ψηλά σε σταυρούς στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ
- Πώς αλλάζει η οικονομία του πολέμου – Θα προλάβει η Ευρώπη;
- Το Ριάντ αναχαίτισε τρία drones – Εισήλθαν από τον εναέριο χώρο του Ιράκ
- Γάζα: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί από ισραηλινές επιδρομές – Οι τρεις σε κοινοτική κουζίνα


