Η Άστον Βίλα πέρασε με 1-0 από την έδρα της Λιντς και βλέπει Ευρώπη, αφού χάρη στο γκολ του Ελ Γκάζι ανέβηκε στα… υψηλά πατώματα της βαθμολογίας και βλέπει ακόμα και… σεντόνι.
Οι «χωριάτες» έπαιξαν πολύ κυνικά και παρότι πιέστηκαν αρκετά από την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα κράτησαν το μηδέν και έφυγαν με ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, που τους φέρνει το -6 από την 4η, Γουέστ Χαμ κι όλα αυτά ενώ έχει και 2 ματς λιγότερα.
Όσον αφορά το ματς στο 1ο μόλις λεπτό ο Μπάμφορντ έκανε το γύρισμα για τον Ραφίνια, ο οποίος δε βρήκε για λίγο την μπάλα και στο 5’ ο Γουότκινς έκανε το σουτ με την μπάλα να στρώνεται στον Ελ Γκάζι που από κοντά γύρισε και πλάσαρε για το 0-1.
Στο 11’ ο Μαρτίνεθ έσωσε μετά από σουτ του Ρόμπερτς και στο 15’ ήταν η σειρά του Μελιέ να πει όχι σε σουτ του Ελ Γκάζι ενώ στο 18’ ο Γάλλος νίκησε και πάλι τον άσο της Βίλα.
Στο 22’ ο Μαρτίνεθ μπλόκαρε την κεφαλιά του Γιορέντε ενώ στο 24’ το σουτ του Ελ Γκάζι έξυσε τα δοκάρια της Λιντς. Στο 67’ η κεφαλιά του Μινγκς έφυγε λίγο έξω και στο επόμενο λεπτό την ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Ελ Γκάζι.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράδοση μεταξύ τους καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ (που χάνει στο Περιστέρι)