Κερατέα : Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε στο γκρεμό
Η Πυροσβεστική ερευνά αυτή τη στιγμή αν υπήρχε και συνοδηγός στο όχημα.
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός που είχε πέσει με το ΙΧ του σε γκρεμό στην Κερατέα λίγο πριν την παραλία της Κακιάς Θάλασσας.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, ο οποίος μίλησε στο MEGA, πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Κερατέας, το άτομο που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του είναι κάτοικος της περιοχής, ηλικίας 24 ετών
Η Πυροσβεστική ερευνά αυτή τη στιγμή αν υπήρχε και συνοδηγός στο όχημα.
Για το περιστατικό κινητοποιήθηκαν άμεσα 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα, καθώς και η O.O.E.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ.
Σε εξέλιξη επιχείρηση, μετά από πτώση οχήματος σε γκρεμό λίγο πριν την παραλία της Κακιάς Θάλασσας στην Κερατέα του δήμου Λαυρεωτικής. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 14 #πυροσβέστες με 6 οχήματα καθώς και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 18, 2021
Το όχημα έχει πέσει σε 70 μέτρα βάθος, στα μισά περίπου του γκρεμού, και γι’ αυτό το λόγο κινητοποιήθηκε η ΕΜΑΚ, καθώς η Πυροσβεστική δεν μπορούσε να φτάσει στο σημείο.
Αιωρείται στον γκρεμό
Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Βασίλης Βαθρακογιάννης, εκπρόσωπος Τύπου Πυροσβεστικού Σώματος, επισήμανε ότι το όχημα αιωρείται πάνω από τον γκρεμό, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και δεύτερο άτομο.
«Το όχημα αιωρείται στον γκρεμό. Έχει εντοπιστεί εντός του ένα άτομο το οποίο είναι πιθανόν χωρίς τις αισθήσεις του».
Αφού πρώτα σταθεροποιήθηκε το όχημα, κόπηκε στη μέση και έτσι οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν από μέσα τον επιβάτη.
- Η Κάιλι Μινόγκ για τον έρωτα που της έκανε την καρδιά κομμάτια
- ΠΟΥ: Με το βλέμμα σε χανταϊό και Έμπολα ξεκινά η συνέλευση του Οργανισμού
- Θεσσαλονίκη: Νεκρό δελφίνι ξεβράστηκε στην ακτή – Το πέταξαν δίπλα σε κάδο απορριμμάτων
- Ιράν: Αδιέξοδο στις συνομιλίες – Ο Τραμπ απειλεί να «πατήσει το κουμπί» – Πολεμικές προετοιμασίες στο Ισραήλ
- Tennis Rankings: Πτώση στην κατάταξη για Τσιτσιπά και Σάκκαρη
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 30χρονος οδηγός που έτρεχε με 209 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Οδό





