Κλειστά δικαστήρια και εισαγγελίες την Τρίτη στην Αττική
Κλειστά θα είναι και αύριο τα δικαστήρια και οι εισαγγελίες στο Νομό Αττικής
Κλειστά θα είναι και αύριο τα δικαστήρια και οι εισαγγελίες στο Νομό Αττικής λόγω κακοκαιρίας με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.
Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα ανεστάλησαν σήμερα οι εργασίες όλων των δικαστηρίων και εισαγγελιών της Περιφερειακής Ενότητας Αττικής.
Από την αναστολή εργασιών εξαιρέθηκαν οι υποθέσεις που αφορούν αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα, καθώς επίσης και οι υποθέσεις που χρήζουν άμεσου χειρισμού λόγω επείγοντος χαρακτήρα.
- Σμότριτς προς Τραμπ: Τον ευχαριστεί, αλλά τώρα του ζητάει να φύγει από τη Γάζα – «Να αναλάβουμε εμείς»
- Καμπούλ: Αρκετοί νεκροί από έκρηξη, σύμφωνα με το αφγανικό υπουργείο Εσωτερικών
- Μια νύχτα μόνο: Συγκρούσεις και παγίδες
- Κόπα Άφρικα: Και όμως το Μαρόκο νίκησε…
- Δέκα καράτια – Γιατί ο Πρίγκιπας Ρενιέ χάρισε διακριτικά ένα δεύτερο δαχτυλίδι αρραβώνων Cartier στη Γκρέις Κέλι;
- Δόρα Στράτου: Έργον Παιδείας, έργο ζωής

