Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με την Κηφισιά για την 8η αγωνιστική της Volleyleague, με τους Ερυθρόλευκους να παίρνει εύκολα τη νίκη με 3-0 σετ.
Η ομάδα των Βορείων Προαστίων το τελευταίο διάστημα χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό, με αρκετούς παίκτες της να βρίσκονται σε καραντίνα και να μην αγωνίζονται στο σημερινό ματς.
Ο Κώστας Στιβαχτής θέλοντας να προστατευθεί από τον Covid-19, αγωνίστηκε στο ματς με την Κηφισιά φορώντας υφασμάτινη μάσκα. Στο εξωτερικό κατά καιρούς αρκετοί παίκτες έχουν παίξει με μάσκα, αλλά στην Ελλάδα συμβαίνει για πρώτη φορά.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Μάρκους Ράσφορντ αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και για τις δυσκολίες που πέρασε η μητέρα του μεγαλώνοντας πέντε παιδιά, τονίζοντας όμως ότι λόγω της φροντίδας της δεν κατάλαβαν ότι ήταν φτωχοί.
Ο Ντόντα Χολ έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βίρτους στη Μπολόνια, τονίζοντας ότι «κλειδί» για τη νίκη θα είναι να περιορίσει τον Κάρσεν Έντουαρντς.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε ζητήσει από τους παίκτες του να μην πάρουν κιλά στις γιορτές και ο Έρλινγκ Χάαλαντ ζυγίστηκε αμέσως μετά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ανεβάζοντας τα... αποτελέσματα.