Αποφασισμένος να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο του πρωταθλητή στην ιστορία του μοιάζει φέτος ο Φοίνικας Σύρου, ο οποίος μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το ντέρμπι των πρωτοπόρων της βαθμολογίας και επικράτησε 3-0 σετ του Παναθηναϊκού στην Ερμούπολη.
Ουσιαστικά, ο Φοίνικας καθάρισε και την άλλη μεγάλη δύναμη του αθλήματος μετά τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και δικαιολογημένα είναι ο μόνος που διατηρεί το αήττητο στην κατάταξη της Volley League.
Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στα δύο πρώτα σετ και τα πήραν με μεγαλύτερη άνεση απ’ ότι δείχνει το τελικό 23-25, ενώ πέτυχαν μία απίστευτη ανατροπή στο τρίτο σετ, γυρνώντας το από 14-20 και το κέρδισαν με 27-25.
Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έπαιξαν κακό βόλεϊ και δεν βρήκαν λύσεις απέναντι στο καλοδουλεμένο σύνολο του Φοίνικα. Και αυτά παρά την απουσία του Πρωτοψάλτη, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και δεν αγωνίστηκε.
Πλέον, ο Φοίνικας Σύρου είναι ο μόνος αήττητος στο πρωτάθλημα, αλλά παραμένει δεύτερος με 13 βαθμούς γιατί έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο Παναθηναϊκός παραμένει πρώτος με 14 για τον προαναφερόμενο λόγο.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο ΣΕΓΑΣ παραθέτει την ανασκόπηση του στίβου για το 2025 που ολοκληρώνεται και μας προετοιμάζει για τις διακρίσεις που μπορούμε να περιμένουμε από τα περιμένουμε από τους Έλληνες αθλητές μέσα στο 2026.