Super Champions League : Η αντίδραση της UEFA στην «κλειστή» ευρωπαϊκή Super League
Η UEFA έχει έτοιμο πλάνο με νέα διοργάνωση που θα πάρει τη θέση του Champions League, προκειμένου να «καταπολεμήσει» τα σχέδια των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων για κλειστή ευρωπαϊκή Λίγκα
Οι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι είναι έτοιμοι να αλλάξουν το «χάρτη» του ποδοσφαίρου στη Γηραιά Ήπειρο με τη δημιουργία μιας κλειστής Λίγκας 20 ομάδων.
Οι ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους να πρωτοστατούν για να φτιάξουν ένα πρωτάθλημα στα πρότυπα της μπασκετικής Euroleague, με τον Ολυμπιακό μάλιστα να είναι ένας από τους υποψήφιους συλλόγους που θα πάρουν «εισιτήριο» ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.
Ωστόσο, την ώρα που καταστρώνουν τα πλάνα τους οι «μεγάλοι», η UEFA από την πλευρά της έχει έτοιμο πλάνο προκειμένου να… απαντήσει στη κλειστή Λίγκα και να αλλάξει επίπεδο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Σύμφωνα με αποκάλυψη της AS, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει μια ιδέα έτοιμη για να δημιουργήσει το Super Champions League και να αντικαταστήσει το τωρινό Champions League, ώστε να μη γίνει η κλειστή Λίγκα που επιθυμούν οι μεγάλες ομάδες και να παραμείνουν ως έχουν τα πράγματα στο «χάρτη» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
LIVE: Γουέστ Χαμ – Σάντερλαντ. Παρακολουθήστε live στις 14:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ – Σάντερλαντ για την 23η αγωνιστική της Premier League.
Στο στόχαστρο της Ντόρτμουντ βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Καρέτσας, ωστόσο οι Βεστφαλοί θα πρέπει να πληρώσουν ακριβά για να κάνουν δικό τους τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό που αποθεώνεται από τον γερμανικό Τύπο.