Αρκουμανέας: Τα δεδομένα της Πέμπτης θα κρίνουν τις αποφάσεις για σχολεία και αγορά
Τι είπε για την αύξηση κρουσμάτων που παρατηρήθηκε χτες.
Τα δεδομένα, σχετικά με την πανδημία, που θα μελετηθούν την Πέμπτη θα κρίνουν τα επόμενα βήματα της στρατηγικής, ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο οποίος σχολίασε και την αύξηση κρουσμάτων που παρατηρήθηκε χτες.
Αναφερόμενος στα σχολεία, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ ανέφερε στην ΕΡΤ ότι «θα δούμε τα δεδομένα την Πέμπτη ώστε να δούμε και τα στοιχεία για τα μεταλλαγμένα στελέχη. Θα τα αξιολογήσουμε και δούμε τα επόμενα βήματα».
Σε ότι αφορά τη λειτουργία της αγοράς εξήγησε ότι «περιμένουμε μια αύξηση στη μεταδοτικότητα καθώς ανοίξαμε και τα καταστήματα. Εμείς καθημερινά βλέπουμε τα δεδομένα και εξετάζουμε πως μπορούμε να επέμβουμε άμεσα».
- Είναι το ταχίνι το superfood που δεν ξέραμε;
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές το Σάββατο
- Ακρίβεια: Έτοιμο πακέτο μέτρων αν χρειαστεί
- Πώς μπορεί ένα 14χρονο να ξέρει πώς μοιάζουν τα γεννητικά του όργανα; – Η ερώτηση που έκανε τον Έπσταϊν να «παγώσει»
- Η ανεργία μπορεί να επηρεάσει μέχρι και τα όνειρα
- Το Πεντάγωνο βάζει «στο μάτι» τα ουκρανικά drones αναχαίτισης για να αντιμετωπίσει το Ιράν




